ΑΕΚ: Από δυσκολία…σε δυσκολία

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά δύσκολο, με πολλά και απαιτητικά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα και η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων της δίνουν τη δυνατότητα να ξεκουραστεί, να δουλέψει και να επιστρέψει πιο έτοιμη για ένα ακόμη απαιτητικό αγωνιστικό διάστημα.

Από τις 15 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, έδωσε έξι παιχνίδια, εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν για την Ευρώπη και τα δύο για το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε όλα τα ματς, οι παίκτες του Αλμέιδα έδωσαν

όλη τους την ενέργεια και δύναμη με τελευταίο χρονικά αυτό απέναντι στον Βόλο που πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων παρέχει τη δυνατότητα στους περισσότερους παίκτες-εκτός των διεθνών- να πάρουν ορισμένες ανάσες, να δουλέψουν και να επιστρέψουν, καθώς ακολουθεί εξίσου δύσκολο πρόγραμμα.

Η «Ένωση» στις 16 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ολυμπιακό. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 21 του ίδιου μήνα ακολουθεί ταξίδι στην Αγγλία για το παιχνίδι του Europa League, με την Μπράιτον. Η ΑΕΚ δύο ημέρες αργότερα επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας.

Ο Σεπτέμβριος ολοκλήρώνεται με δύο ακόμη δύσκολα ματς με Ατρόμητο εντός και ΟΦΗ εκτός.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση για όλα τα ματς, προκειμένουν οι ποδοσφαιριστές του να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και της κούρασης που θα υπάρξει μετά από όλα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα