ΑΕΚ: Αναζητώντας ακόμα ένα υπερπολύτιμο διπλό (vids)

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια τριάδα αγώνων μέχρι να φύγει το 2021 που πρέπει να κάνει το “3χ3” εάν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό στη φετινή Super League, έχοντας φυσικά ανταποκριθεί με επιτυχία στα προηγούμενα δύο απαιτητικά παιχνίδια.

Μέχρι να γίνει όμως αυτό η Ένωση οφείλει να παρουσιάσει βελτίωση, επιθετικά και αμυντικά, από το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η Αρκαδική ομάδα έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια πως

είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και με ταχύτητα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ και ανασταλτικά η λειτουργία της έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Με τρεις απουσίες στην Τρίπολη

Ο Αργύρης Γιαννίκης, που μιλώντας στο Novasports.gr τόνισε πως δεν έχει εισηγηθεί καμία μεταγραφή για την ΑΕΚ, αντιμετωπίζει τρία σημαντικά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αρχικά στο Νο 1, εκεί όπου ο εκ των κορυφαίων της φετινής ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι νοκ-άουτ για τον επόμενο μήνα με το χειρουργείο στο γόνατο, ενώ προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λιβάι Γκαρσία που έμεινε εκτός αποστολής.

Γνωστή είναι από την περασμένη εβδομάδα η απουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος προβλήθηκε από κορωνοϊό, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις, καθώς ήδη τα τεστ του είναι αρνητικά.

Με Τσούμπερ βασικό

Μετά από ένα ρεπό από τη βασική ενδεκάδα λόγω ενοχλήσεων και φόρμας, ο Στίβεν Τσούμπερ επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ και του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο Έλληνας προπονητής στη βδομάδα που διανύσαμε έριξε το βάρος στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας, τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του το πιθανότερο σενάριο είναι στην ενδεκάδα να βρίσκεται ο Τσιντώτας κάτω από την εστία, δεξιά ο Μισελέν, αριστερά ο Μοχαμαντί και στο κέντρο της άμυνας οι Βράνιες, Μήτογλου. Σιμάνσκι και Σιμόες θα είναι τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, στα δύο άκρα Τσούμπερ και Άμραμπατ και στην κορυφή ο Αραούχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα