Παναθηναϊκός: Πολλοί διαθέσιμοι για το βήμα μπροστά

Ο Παναθηναϊκός παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε νίκησε την Άλμπα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων σε μια αναμέτρηση που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για πολλούς και διάφορους λόγους.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το ματς ακολουθώντας τον ρυθμό του αντιπάλου με το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού όμως σύντομα να ευνοεί

την γερμανική ομάδα η οποία σίγουρα το γνωρίζει πολύ καλύτερα και μπορεί να το ακολουθήσει με μεγαλύτερη άνεση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη άλλαξε γρήγορα την εικόνα του ματς, ενίσχυσε την άμυνα της σημαντικά και έβγαλε έξω από την ζώνη άνεσης την Άλμπα που ξαφνικά έχασε και την μεγάλη ευστοχία της, αλλά και την ευκολία με την οποία σημείωνε πόντους.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε πολλούς πρωταγωνιστές που έκαναν το βήμα μπροστά και με την απόδοση τους έδειξαν ότι η συγκεκριμένη ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και να βγάλει στο παρκέ συνεργασίες που θα προκύψουν σίγουρα μέσα από την ομαδική δουλειά αλλά και μια στιβαρή αμυντική λειτουργία που δεν θα έρχεται μόνο μέσα από την άμυνα ζώνης, που παρεμπιπτόντως χρησιμοποίησε ελάχιστα στην τελευταία αναμέτρηση.

Ο Μέικον ήταν εξαιρετικός (20 πόντοι, 11 ασίστ) και έδειξε για μια ακόμα φορά την πολύ καλή χημεία που έχει βρει με τον Παπαγιάννη που σε ένα ακόμα ματς η παρουσία του ήταν κομβική. Ρεκόρ καριέρας στην Euroleague για τον Κασελάκη (17 πόντοι) που τα έδωσε όλα μέσα στο παρκέ μαζί με τον Σαντ-Ρος που πραγματοποίησε μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου και έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του.

Οι “πράσινοι” είχαν αρκετά κέρδη από την χτεσινή αναμέτρηση και πάλι αυτό που θα ψάξουν είναι η σταθεροποίηση της απόδοσης τους και μια καλύτερη συνέχεια που θα έρθει με παρόμοιες εμφανίσεις οι οποίες θα φέρουν μαζί τους και την σημαντική ενίσχυση της ψυχολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα