ΑΕΚ: MVP και στην Opta ο Λιβάια (pic)

ΑΕΚ: MVP και στην Opta ο Λιβάια (pic)gvasilioΔευ, 01/18/2021 - 20:41

Εμφάνιση από τα παλιά για τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος αναδείχθηκε mvp της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και οι αριθμοί του το επιβεβαιώνουν. 

Ο Μάρκο Λιβάια στη φετινή σεζόν δεν έχει βοηθήσει την ΑΕΚ

όσο θα περίμενε η ομάδα του, αλλά και ο ίδιος. Ο Κροάτης επιθετικός, που είναι γεγονός πως έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής συγκριτικά με πέρυσι, σκόραρε μόλις το δεύτερο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Ατρόμητο βοηθώντας την Ένωση να φτάσει στη νίκη. 

Ο Λιβάια, που μίλησε στα κανάλια Novasports και για το θέμα του συμβολαίου του, ήταν από τους παίκτες που είχαν μεγάλη συμβολή στη δημιουργία του παιχνιδιού της ΑΕΚ

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν ο πρώτος παίκτης της Ένωσης με τελικές προσπάθειες εντός εστίας, καθώς τελείωσε το ματς με τρεις, ενώ είδε δύο προσπάθειές του να αποκρούονται από τους φιλοξενούμενους.
 

 

Από τα πόδια του Λιβάια πέρασαν τέσσερις φάσεις που οι συμπαίκτες του είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, ενώ στο ενεργητικό του καταγράφηκαν και δύο κερδισμένα τάκλιν. 

Διαβάστε επίσης: Τα έκανε όλα ο... καστοστάρης Λιβάια

Όταν η μπάλα είναι στα πόδια του Λιβάια αυτός μπορεί να κάνει... μάγια, έχοντας τρεις στις τρεις τρίπλες αντιπάλου, ενώ τελείωσε το παιχνίδι με συνολικά 53 επαφές με τη μπάλα. 

Ο 27χρονος επιθετικός μπορεί να υπέπεσε σε πέναλτι στο 88', όμως η συνεισφορά του στο ανασταλτικό κομμάτι ήταν επίσης σημαντική έχοντας πέντε ανακτήσεις της μπάλας, τη στιγμή που οι περισσότερες ήταν από δύο αμυντικούς, τους Μπακάκη και Λάτσι (7). 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Εμφάνιση από τα παλιά για τον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος αναδείχθηκε mvp της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και οι αριθμοί του το επιβεβαιώνουν.  Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 20:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα