Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι, το ελληνικό Fan Club της Γιουνάιτεντ και ο... Κριστιάνο (pics)

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι, το ελληνικό Fan Club της Γιουνάιτεντ και ο... Κριστιάνο (pics)npiliosΔευ, 01/18/2021 - 20:32

Σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση προχώρησε το ελληνικό Fan Club της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο συναντήθηκε την Κυριακή (17/1) με τον Λάζλο Μπόλονι, προκειμένου

να γνωρίσουν από κοντά τον άνθρωπο που «ανακάλυψε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας το έναυσμα για την σπουδαία καριέρα του Πορτογάλου και με τους «κόκκινους διάβολους».

Το μήνυμά τους:

«Η Επίσημη Manchester United Hellenic Supporters Club συναντήθηκε σήμερα με τον Ρουμάνο προπονητη του Panathinaikos FC/ΠΑΕ Παναθηναϊκός László Bölöni.

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι την περίοδο 2001-2003, όταν ο  Bölöni ήταν προπονητής στη Sporting Λισσαβώνας, είχε στα χέρια του το «ακατέργαστο» ταλέντο που ακούει στο όνομα Cristiano Ronaldo.

«Τον είδα μόνο μία φορά, σε ένα φιλικό της Κ16 και της Κ18 της Sporting. Αποφάσισα αμέσως να τον βάλω κάτω απ’ τα φτερά μου. Υπήρχαν κάποιες απουσίες λόγω αγώνων των Εθνικών και έπρεπε να ανεβάσω παίκτες. Κάλεσα αυτό το 16χρονο αγόρι.

Δεν περίμενα πως θα τον κρατήσω για καιρό. Με το που έκανε την πρώτη του προπόνηση, αποφάσισα να μην τον αφήσω να φύγει».

Τώρα καταλάβατε λοιπόν ότι ο László Bölöni είναι ο άνθρωπος που πρώτος είδε τον Ronaldo και εισηγήθηκε να ανέβει στην πρώτη ομάδα της Sporting, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ το 2002 και το Super Cup την ίδια χρονιά.

Ο Ronaldo τον έχει σε τόσο μεγάλη εκτίμηση που τον είχε επίσημο προσκεκλημένο του σε τελετή βράβευσης για τη χρυσή μπάλα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την παρουσία μας και γεμάτος ευγένια και προθυμία μας υπέγραψε φωτογραφίες με τον Ronaldo και τον Sir Alex Ferguson, κατά την βράβευση του Πορτογάλου με την χρυσή μπάλα».

Η ανάρτηση:

Η Επίσημη Manchester United Hellenic Supporters Club συναντήθηκε σήμερα με τον Ρουμάνο προπονητη του Panathinaikos FC /... Δημοσιεύτηκε από Manchester United Hellenic Supporters Club στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Τα αυτόγραφα και η ιστορία του Λάζλο Μπόλονι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στη συνάντησή του με το ελληνικό Fan Club της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 20:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα