Αμπάτε: «Έπρεπε να είχαμε ήδη προκριθεί»

Ο Ιγκνάτσιο Αμπάτε έκανε λόγο για «κόλαση» στο «Γ. Καραϊσκάκης», τονίζοντας ότι η Μίλαν δεν έπρεπε να είχε αφήσει την πρόκριση για το τελευταίο παιχνίδι.

«Ξέρουμε μόνο ότι είναι μία πικρή βραδιά γιατί ξεκινήσαμε καλά, δεν δίναμε χώρους, ήμασταν καλά τοποθετημένοι. Βρεθήκαμε πίσω, δεν έπρεπε να δεχτούμε το πρώτο γκολ. Το ματς βελτιώθηκε γι' αυτούς, όταν μειώσαμε ήρθε το πέναλτι. Οι φάσεις πήγαν εναντίον μας. Έπρεπε να πάμε καλύτερα και να έρθουμε εδώ ήδη με την
πρόκριση και αυτή είναι η πίκρα, είχαμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε. Έπρεπε να κάνουμε το παραπάνω βήμα, τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, πρέπει να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπήρχαν παράξενοι ήχοι στο γήπεδο, μπάλες στον αγωνισιτκό χώρο, δεν είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθουμε. Το περιβάλλον ήταν κολασμένο αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε», είπε ο παίκτης των «ροσονέρι» στα ιταλικά ΜΜΕ μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα