Α' Όμιλος: Η Μπαγερν την δουλειά της

Α' Όμιλος: Η Μπαγερν την δουλειά τηςevlachosΤρί, 10/27/2020 - 21:49

Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα η Μπάγερν σε σχέση με το 5-0 στο πρωτάθλημα απέναντι στην Άιντραχτ Φρανφούρτης και τον Μίλερ να παραμένει στο βασικό σχήμα και να γράφει ιστορία.

Με 545 επίσημα ματς έφτασε τον Κλάους Άουγκενταλερ στην τρίτη θέση της ιστορίας της Μπάγερν Μονάχου. Μόνο δύο παίκτες έχουν περισσότερα ο Σβάρτσενμπεκ 547 και ο Γκερντ Μίλερ 565, θα τους περάσει λογικά φέτος. 

Η Μπάγερν δεν άργησε να ζεσταθεί. Πήρε

το προβάδισμα με την πρώτη ευκαιρία στο 14ο λεπτό με σκόρερ τον Γκορέτσκα από ασίστ του Παβάρ. 

Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι πάλεψαν απέναντι σε μια Μπάγερν που δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στην άμυνα αλλά το ημίχρονο έληξε 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άνοιξε. Ευκαιρίες και στις δύο εστίες και μέσα σε ένα λεπτό χαμός. Ο Κομάν αστόχησε σε τετ-α-τετ για το 0-2 στο 69ο λεπτό και στην επόμενη φάση έγινε το 1-1 από τον Μιράντσουκ. 

Η Λοκομοτίβ έχασε απίστευτες ευκαιρίες για την ανατροπή. Στο 77ο λεπτό ο Ζε Λουίς αστόχησε σε τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 78ο λεπτό αστόχησε σε τετ-α-τετ ο Μιράντσουκ. 

Και επειδή η μπάλα τιμωρεί... στο 79ο λεπτό ο Κίμιχ με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Γκιγιέρμε και έκανε το 1-2. 

Η Λοκομοτίβ κατάφερε να αστοχήσει και σε τρίτο τετ-α-τετ, ακριβώς μετά το γκολ καθώς ο Ριμπτσίσκι σούταρε άψυχα άουτ ενώ στο 83ο λεπτό ο Ζεμαλέντινοφ μόνος από δύσκολη γωνία απλά, κέρδισε κόρνερ και στις καθυστερήσεις ο Κριχόβιακ ανάγκασε τον Νόιερ σε μια ακόμη δύσκολη επέμβαση.

Λοκομοτίβ Μ. : Γκιγιέρμε - Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα (46' Ράικοβιτς), Μουρίλο, Ρίμπους - Ιγκνάτιεφ (76' Ζεμαλέντινοφ), Κουλίκοφ, Μιράντσουκ - Κροχόβιακ, Σμολόφ (75' Ριμπτσίνσκι), Ζε Λουίς

Μπάγερν Μ. : Νόιερ - Παβάρ, Ζούλε, Άλαμπα, Χερνάντεζ - Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Μαρτίνεθ) - Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Τολισό, Κομάν (69' Ντάγκλας Κόστα) - Λεβαντόβσκι 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lokomotiv Moscow - Ποδόσφαιρο Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Lokomotiv Moscow ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ακόμη και στην κακή της μέρα δεν μπορεί να χάσει. Η Μπάγερν νίκησε 2-1 την Λοκομοτίβ στην Μόσχα σε ένα ματς όπου οι Ρώσοι έχασαν τέσσερα τετ-α-τετ... τέσσερα!!! Article publish on Τρί, 10/27/2020 - 21:49 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα