Η παραγωγός του Dark Crystal: Age of Resistance μιλά για τη 2η σεζόν

Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε στο Netflix πριν 3 μέρες.

H εκτελεστική παραγωγός του "Dark Crystal: Age of Resistance", Lisa Hensons, κόρη του Jim Henson, μίλησε προσφάτως για την εξέλιξη της κληρονομιάς του πατέρα της και επιβεβαίωσε ότι η δημιουργική ομάδα της σειράς του Netflix "σίγουρα" έχει ιδέες για μελλοντικά επεισόδια.

Η

Henson είπε στο Yahoo ότι η αρχική ιδέα της prequel σειρά αφορούσε πάνω από μία σεζόν, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν θα τους δοθεί αυτή η ευκαιρία ώστε να συνεχίσουν την ιστορία, που διαδραματίζεται χρόνια πριν την ταινία "The Dark Crystal".

"Όταν οι [showrunners] Jeffry Addiss και Will Matthews πρότειναν τη δική τους εκδοχή για τη σειρά, συνέχιζε πέρα από αυτό [που είδαμε τώρα] και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι προχωράει πολύ γρήγορα και κόψαμε ταχύτητα", αποκάλυψε. "Οπότε αν και κάναμε 10 επεισόδια, έχουμε παράγει έξι των αρχικών επεισοδίων [που πρότειναν]".

"Σίγουρα έχουμε ιδέες για το πώς θα συνεχίσει απ' εδώ, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν θα κάνουμε δεύτερη σεζόν ή όχι".

Η Henson είπε πως θεωρεί ότι οι νέες ιστορίες του "Dark Crystal" θα είχαν πάρει θετικά σχόλια από τον πατέρα της, που βοήθησε στη σκηνοθεσία της ταινίας του 1982. "Νιώθω σίγουρα ότι θα του άρεσε και θα ήταν πραγματικά χαρούμενος. Και νομίζω ότι θα χαιρόταν που το κάνουν άλλοι, επειδή πραγματικά ήθελε τα projects του να περνάνε σε άλλους ανθρώπους", παραδέχτηκε.

Κατά το Netflix, "Το 'The Dark Crystal: Age of Resistance' αφηγείται μία νέα επική ιστορία, τοποθετημένη πολλά χρόνια πριν από τα γεγονότα της ταινίας, και πραγματοποιημένη με τη χρήση κλασικού κουκλοθέατρου με τελευταίας λέξης οπτικά εφέ. Ο κόσμος του Thra πεθαίνει. Ο Κρύσταλλος της Αλήθειας βρίσκεται στην καρδιά του Thra, μία πηγή ανείπωτης δύναμης. Αλλά είναι κατεστραμμένη, αλλοιωμένη από το κακό Skeksis, και μία ασθένεια εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα. Όταν τρία Gelfling ανακαλύπτουν την τρομερή αλήθεια πίσω από τη δύναμη του Skeksis, μία περιπέτεια ξετυλίγεται ενώ η φωτιά της επανάστασης ανάβει και μία επική μάχη για τον πλανήτη ξεκινά".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΦωνές από το "Alien" και το "Game of Thrones" θα ακουστούν στο "Dark Crystal: Age of Resistance"The Dark Crystal: Age of Resistance: Το πολυαναμενόμενο παραμύθι τρόμου και φαντασίας έχει πλέον trailer (Υποτιτλισμένο)Μέσα στον καύσωνα θα κάνει πρεμιέρα το "The Dark Crystal: Age of Resistance" του Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα