Yondu και Morbius με δικές τους σειρές στην Marvel Comics

Νέες σειρές έρχονται τον Νοέμβριο.

H Marvel Comics ανακοίνωσε δύο νέες σειρές, μία για τον Yondu, ένα από τα πρώτα μέλη των "Guardians of the Galaxy", και μια για τον Morbius, τον ζωντανό βρικόλακα.

Το "Yondu" θα γράψουν οι Lonnie Nadler and Zac Thompson (Age of X-Man, Guardiands of the Galaxy Annual) με τον καλλιτέχνη John McCrea (Dead Eyes). Η ιστορία

ακολουθεί τον "Yondu όταν βρίσκει ένα νέα επικίνδυνο όπλο! Αλλά όταν αυτό το artifact καταλήγει πιο θανατηφόρο απ' ότι περίμενε, θα αξίζει η αμοιβή το ρίσκο καθώς αρχίζουν να τον κυνηγάνε μισθοφόροι; Επιπλέον, ένας αναπάντεχος επισκέπτης από τον μέλλον έρχεται να σταματήσει τον Yondu, δημιουργώντας την ερώτηση: πόσο μπάχαλο τα έκανε;"

Το "Morbius" έχουν αναλάβει οι Vita Ayala (Age of X-Man) και Marcelo Ferreira (War of the Realms: Punisher). Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της Marvel o "Michael Morbius είναι καταραμένος να ζει ως ο Living Vampire! Αλλά τι γίνεται όταν προσπαθώντας να γιατρέψει τον εαυτό, αλλάζει σε κάτι περισσότερο...κάτι χειρότερο. Τι τέρας θα γίνει ο Morbius τώρα;"

Και οι δύο σειρές ξεκινάνε να κυκλοφορούν τον Νοέμβριο.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Το Amazing Spider-Man: Family Business κυκλοφόρησε στα ελληνικά Tα ζόμπι επιστρέφουν στην Marvel Comics To War of the Realms αλλάζει τον Thor για πάντα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα