WoW Gamescom 2018: Διέρρευσε το patch 8.1 με όνομα "The Tide Whispers";

Τι μας κρύβουν;

Και ενώ μας έφαγε η αναμονή να μάθουμε νεώτερα από την Blizzard στη Gamescom 2018, τελευταία στιγμή έβγαλε την ανακοίνωση ότι δεν θα έχει πάνελ και απλά θα μας παρουσιάσει το trailer Warbringers: Azshara την Παρασκευή στις 19:15.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Icy-Veins, μια δημοσίευση στο Reddit έκανε νύξεις για το patch 8.1, που θα έχει όνομα "The Tide Whispers" και θεωρητικά θα παρουσιαζόταν από την Blizzard

σήμερα.

Ο redditor leakysneaky μας βοήθησε με μερικές σκέψεις του τι μπορεί να περιέχει, οπότε πάμε να τις δούμε.

Το Patch 8.1 ονομάζεται "The Tide Whispers" και έρχεται με τη Nazjatar, ένα νέο raid με την Azshara και συνολικά 9 boss. Λογικά πρέπει να λάβουμε και 2 νέα dungeons:Το The Shadowlands - επίκεντρο το lore των Bwonsamdi & Vol'jin.Το Nazjatar: Sea of StarsΟι Crestfall & Zul'Dare είναι οι νέες εξωτερικές περιοχές για questing, με το κάθε faction να έχει τη δική του ιστορία.Το Crestfall είναι η περιοχή των Alliance, όπου κατοικούν οι Kul Tirans. Φτάνοντας Exalted φήμη με το νέο faction ξεκλειδώνει τους Kul Tiran Humans.Το Zul'Dare είναι η περιοχή των Horde. Το νησί διατηρούσε μια αρχαία ιερή τοποθεσία για τους Zandalari, το Halls of Loa, αλλά έχει κατοικηθεί από τους Kul Tirans στο παρελθόν. Οι παίκτες πρέπει να ξαναπάρουν το νησί και να φτάσουν στο "Exalted" για να ξεκλειδώσουν τα Zandalari Trolls.Το trailer του patch θα έχει αφήγηση από τον N'zoth.Οι Kul Tiran Humans & Zandalari Trolls θα βρίσκονται πίσω από την προϋπόθεση της "Exalted" φήμης, με το faction Nazjatar Resistance να σχετίζεται με το νέο quest hubBlizzard θα αποκαλύψει ένα cinematic για τον Genn Greymane, παρόμοιο με το Old Soldier. Θα περιλαμβάνει τους Genn, Katherine Proudmoore και Taelia Fordragon. Μάλιστα, θα επικεντρωθεί στην οικογένεια και σε αναδρομές στον γιο του στη Gilneas. Η μικρή Jaina και η Katherine θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους. Το cinematic τελειώνει με τον Genn να τραβά μια καρέκλα μπροστά από τον Saurfang στο κελί του στο Stockades.Το τέλος της παρουσίασης περιλαμβάνει τον Anduin ενάντια στην Sylvanas στη μορφή banshee να παλεύουν. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στο BlizzCon.

Για την ώρα το αρχείο περιλαμβάνει έναν χάρτη με όνομα "Nazjatar", αλλά ίσως να πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να μάθουμε περισσότερα.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceBattle for Azeroth: Το lore και οι χαρακτήρες (+Διαγωνισμός Beta Keys)World of Warcraft Theme Song (Electric Cello Version) από την Tina GuoΑγοράστε παιχνίδια και υπηρεσίες της Blizzard με WoW Gold

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα