Ανακοινώθηκε training mode στο PUBG

Δεν έχετε δικαιολογία πλέον!

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μεγάλος μήνας για το PlayerUnknown's Battlegrounds, καθώς θα δούμε training mode που επιτρέπει σε 5-20 παίκτες να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε έναν χάρτη 2x2 km.

Έχοντας ανακοινωθεί στο Steam, το νέο mode είναι μέρος της καμπάνιας Fix PUBG που έχει ως στόχο να βελτιώσει και να σταθεροποιήσει το παιχνίδι.

Αυτό το training mode θα επιτρέπει στους παίκτες να εκπαιδευτούν "σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού,

από την οδήγηση μέχρι την πτώση με αλεξίπτωτο".

Θα υπάρχουν επίσης και στόχοι, κινούμενοι και σταθεροί, στα 800m, 400m και σε ένα "Special 1k" shooting range.

Ο Dave Osei, Senior Designer στο Madison Team του PUBG, που είναι υπεύθυνος για το νέο mode, μοιράστηκε μαζί μας ορισμένες σκέψεις.

Ο Osei ανέφερε ότι το νέο mode "σχεδιάστηκε από την αρχή για να έχει ένα ζωντανό χάρτη - με χώρο για να εισαγάγει νέους τομείς καθώς και ιδέες που οι παίκτες θέλουν να δουν να υλοποιούνται στο μέλλον. Θέλαμε να ξεπεράσουμε αυτό που ζητούσαν οι παίκτες, οπότε δεν θέλαμε να είναι ένας χάρτης, αλλά ένας ανοιχτός, ζωντανός χάρτης όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν μια ποικιλία δεξιοτήτων".

Ο Dave Curd, World Team Lead στο Madison Team του PUBG, λέει "είμαι πολύ υπερήφανος για όλες τις ράμπες που προσθέσαμε στο περιβάλλον. Δεν λειτουργούν όλα τα οχήματα σε όλες τις ράμπες, γι 'αυτό θα πρέπει να πειραματιστείτε για να βρείτε το καλύτερο αυτοκίνητο (ή ποδήλατο). Και να θυμάστε, πατήστε το spacebar για να κάνετε backflip! "

Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι το PUBG βγαίνει από το Xbox One Game Preview και θα δούμε την έκδοση 1.0 στις 4 Σεπτεμβρίου 2018, που θα φέρει μαζί της το War Mode και τον Sanhok χάρτη.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceH PUBG Corp. λανσάρει καμπάνια με όνομα 'Fix PUBG'PlayerUnknown's Battlegrounds Mobile - Mission: Impossible Fallout Crossover TrailerΣυνελήφθησαν 141 hackers στο PUBG

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα