Wimbledon: Αποκλείστηκε η Σάκκαρη (hls)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Αμερικανίδα αντίπαλο της, Νο46 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA με 7-5, 6-4, μετά από 1 ώρα και 51 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Wimbledon. Να υπενθυμίσουμε πως η αναμέτρηση ξεκίνησε χθες (30/6), αλλά διεκόπη λόγω σκότους και ολοκληρώθηκε σήμερα 1 Ιουλίου.

Η Ρότζερς πραγματοποίησε τέσσερα breaks στο σερβίς της αντιπάλου της, ενώ η ίδια δέχθηκε δύο, έσωσε 4 από τα 6 break points που δέχθηκε

(67%) και έβγαλε έναν άσσο. Διαχειρίστηκε με ψύχραιμα και μεθοδικότητα της καθοριστικές στιγμές του παιχνιδιού, σε αντίθεση με την Σάκκαρη και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Στους “32” του Βρετανικού major η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα, Νο20 στον κόσμο και Νο18 του ταμπλό. Οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν και μετρούν από μια νίκη η καθεμία.

H Ελληνίδα τενίστρια το σημερινό παιχνίδι πραγματοποίησε 29 ατομικά λάθη και πέντε double Faults, έχανε την συγκέντρωση της σε αρκετά σημεία του αγώνα, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κυρίως στο δικό της παιχνίδι και γνώρισε δίκαια την ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα