Προετοιμασία Ολυμπιακού: Έτσι δυναμώνουν οι Πειραιώτες (pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας έκανε γνωστό πως δεν είναι πρώτιστο μέλημα του η δουλειά στο τακτικό κομμάτι, όσο η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα των Πειραιωτών είναι “σφικτό” με πολλά και συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, οπότε οι προπονήσεις που μεσολαβούν δεν έχουν να κάνουν με την τακτική, αλλά κυρίως με τη βελτίωση συγκεκριμένων στοιχείων της φυσικής κατάστασης.

Γνωστός λάτρης του γυμναστηρίου ο Αβραάμ. Ματθαίος
Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το novasports.gr βρέθηκε στο Σβαρτς της Αυστρίας, στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού από τις 25 Ιουνίου και παρακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης που εκπόνησε ο προπονητής φυσικής κατάστασης του συλλόγου Χρήστος Μουρίκης με τους συνεργάτες του, την προετοιμασία των γευμάτων και των συμπληρωμάτων διατροφής από τον διατροφολόγο Ερνάνι Γκόμεζ, αλλά και τη σκληρή δουλειά που κάνουν οι φροντιστές Δήμος Μέρης, Παναγιώτης Παπαδημητρίου και Δημήτρης Κάτσικας, υπό τη συνεχή επίβλεψη του Team Manager Θοδωρή Κοκκινάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

“Λιώνει” ο Μαντί Καμαρά στο ποδήλατο. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time SportsΣωκράτης και Ελ Αραμπί δεν “μασάνε”. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time Sports“Σανίδα” πολλών λεπτών για Κούντε και Τσούμιτς. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time SportsΟ Ερνάνι Γκόμεζ ετοιμάζει τα γεύματα των παικτών. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time SportsΤα δοχεία με τις φωτογραφίες των παικτών. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time SportsΟ Δήμος Μέρης φροντίζει για να βρίσκονται όλα στην εντέλεια. Ματθαίος Γιώργος ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα