WWE 2K19 Review

Ένα παιχνίδι που έχει και ξύλο να ρίξεις και μια ιστορία να πεις!

Η μεγάλη ώρα για τους fans του Wrestling έφτασε για ένα ακόμα έτος με την 2K στο τιμόνι του πολυαγαπημένου franchise. Το WWE2K19 είχε πολύ σκληρή δουλειά να δείξει στους φίλους του παιχνιδιού μιας και μέσα στα χρόνια έχει ήδη περάσει από αρκετά σκαμπανεβάσματα κάτι που δεν περιμέναμε μιας και η εταιρία δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο ΝΒΑ2Κ.

Κάποια από τα βασικά

πράγματα που έχει να προσφέρει το εν λόγω παιχνίδι αφορούν κυρίως την πιστικότητα στη μεταφορά του υπέροχου αυτού, υπερβολικού κόσμου του θεάματος και τα τερτίπια των παλαιστών που εμπλέκονται με διάφορους ευφάνταστους τρόπους σε απίθανες μάχες μέσα στην παλαίστρα.

Φέτος, για τον παίκτη οι επιλογές είναι στο μέγιστο, μιας και μπορούν απ' την μία να ακολουθήσουν την ιστορία του Daniel Bryan, ή να δοκιμάσουν να ζήσουν το δικό τους story μέσα από το MyPlayer. Ακόμα για εκείνους που τους αρέσει μια πιο arcade λογική, έχουμε τα 2Κ Towers που θυμίζουν τη λογική του Mortal Kombat μιας και πρέπει να τα βάλουμε με μια σειρά προκαθορισμένων αντιπάλων και να τους νικήσουμε όλους στη σειρά για να φτάσουμε στην κορυφή. Σε όλα αυτά να προστεθεί και το φαντασμαγορικό roster από παλαιστές του σήμερα και του χτες και ένα κιλό διαφορετικά matches για να παίξουμε.

WWE 2K19 Roster Pt 3: New Playable Legends Announced

Ενώ ως εδώ όλα ακούγονται καλά, εν τέλει κάθε ένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού έχει αρκετά προβλήματα. Το Showcase, ενώ είναι ίσως το μόνο που δεν έχει θέματα, μιας και είναι αρκετά ενδιαφέρον και μάλιστα με τη συμμετοχή του Daniel Bryan. Σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να εμπλουτίζεται μέσα στην χρονιά, προσφέροντας ουσιαστικό content στον παίκτη για να συνεχίσει να ασχολείται με το παιχνίδι. Απ' την άλλη είναι σίγουρα το καλύτερο φετινό feature.

Το Career, ενώ είναι αισθητά βελτιωμένο από την περσινή του βαρετή εκδοχή, γυρίζει λίγο πίσω στο χρόνο και γίνεται πιο στατικό με σχετικά λίγες επιλογές που θα κάνει ο παίκτης για να επηρεάσει την ιστορία. Είναι όμως αρκετές φορές πιο ενδιαφέρον αν και συμβαίνει συχνά να αγγίζει τα όρια του cringe κυρίως λόγο του πολύ κακού voice acting σε αρκετά σημεία του.

AJ Styles Releases First WWE 2K19 Screenshot... of Himself

Σίγουρα ένα κομμάτι παρωδίας υπάρχει ηθελημένα από τους δημιουργούς που δίνουν αρκετή έμφαση στις κωμικές ατάκες, κάτι που δεν επιτυγχάνεται συνεχώς. Εκεί συναντάμε και τον αγαπημένο μας "κακό" του WWE universe, TRIPLE H, που για μία ακόμα φορά είναι απολαυστικός στο ρόλο του μισητού! Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται γενικά η ιστορία είναι εξαιρετικός και μοιάζει να είναι ένας δυνατός μπούσουλας για τα επόμενα παιχνίδια της σειράς. Με λίγες προσθήκες το Career και λίγο πιο σοβαρή προσέγγιση στις επιλογές μας, θα είναι ένας αδιαμφισβήτητος ος λόγος για να ασχοληθεί κανείς αρκετά με το παιχνίδι.

Μιας και όλο το κομμάτι δημιουργίας Superstar, από την οπτική επαφή έως το set κινήσεων αλλά το εργαλείο δημιουργίας εισόδου είναι πάντα καταπληκτικό δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι σε αυτό. Είναι και πάλι πολύ ενδιαφέρον να δημιουργήσεις μια νέα προσωπικότητα και σίγουρα πολύ πιο διασκεδαστικό να την χρησιμοποιήσεις μέσα στο παιχνίδι σε διάφορα από τα mode που έχει να προσφέρει.

WWE 2K19: New Showcase Mode Features Daniel Bryan's Career Comeback

Στα προβλήματα του παιχνιδιού συνεχίζουμε να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια. Πολύ αργός ρυθμός μέσα στην παλαίστρα, προβληματικός ήχος με τους σχολιαστές να επαναλαμβάνονται σε ενοχλητικό βαθμό και γενικότερα bug στην κίνηση και στο σύστημα "στόχευσης".Εδώ αξίζει να θυμίσουμε πως την εποχή κοντά στο 2000 το παιχνίδι είχε καταφέρει να βρει καλή ταχύτητα στους αγώνες και αρκετά ενδιαφέρον story mode κάτι που τότε το έκανε ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι πάλης.

Τέλος έμεινε το κομμάτι του U.I. που αντικειμενικά είχε παραφορτώσει και γι'αυτό πλέον κινείται σε αρκετά πιο minimal λογική από αυτή που μας είχε συνηθίσει το WWE. Ακόμα και εδώ υπάρχει μια μικρή αστοχία καθώς αρκετές φορές δεν είναι ξεκάθαρο το τι επιλέγουμε και οδηγούμαστε σε λάθη και αναμονές από τα μεγάλα loading times. Μία ακόμη φορά που το καλή ιδέα κακή εκτέλεση είναι ακριβώς αυτό που θα δούμε.

Ευχαριστούμε την CD Media για τον κωδικό.

IGN GreeceSoulcalibur VI (2018) vs. Soul Blade (1995) Σύγκριση ΓραφικώνSoulcalibur 6 - Inferno Arcade Mode GameplayRed Dead Redemption 2 Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα