WTA Eastbourne: “Άνεμος” η Κις (highlights)

Έφτασε στον τελικό χωρίς να χάσει σετ η Μάντισον Κις και με “κεκτημένη ταχύτητα” απλούστευσε τις διαδικασίες από την αρχή του ματς. Πολύ σταθερή στο σερβίς, με σαφές επιθετικό πλάνο αλλά και ισορροπημένες επιλογές στην αναζήτηση της πρωτοβουλίας, δεν έδωσε την ευκαιρία στη Ντάρια Κασάτκινα να την μετακινήσει στο κορτ και να της αφαιρέσει το πλεονέκτημα των μεγάλων χτυπημάτων εδάφους.

Η Κις μάλιστα κάνοντας μπρέικ πολύ νωρίς ανέβηκε στο 2-0, κράτησε το σερβίς της για το 3-0 και το πρώτο σετ

έφυγε πολύ γρήγορα από την εμβέλεια της Ρωσίδας που το ολοκλήρωσε με μόλις έναν winner και επτά αβίαστα λάθη. Για την Κις η στατιστική κατέγραψε δεκατέσσερις winners και έξι αβίαστα.

Το δεύτερο δετ είχε περίπου το ίδιο σενάριο στην αρχή του, καθώς η Αμερικανίδα βρέθηκε να προηγείται με 3-1 πριν η “Ντάσα” αντεπιτεθεί μεγαλώνοντας τα ράλι για να περάσει μπροστά στο σκορ με 6-5 για πρώτη φορά στο ματς και να μεταφέρει την πίεση στην αντίπαλη της. Η Κις ανταποκρίθηκε και ο τελικός οδηγήθηκε σε ένα απολαυστικό tie break με τις δύο κοπέλες να παίζουν υπέροχο τένις μέχρι το 15-13 που έριξε τους “τίτλους τέλους”.

Η Κις πανηγύρισε τον τρίτο τίτλο της στο γρασίδι σε ισάριθμους τελικούς, τον έβδομο συνολικά στην καριέρα της και μάλιστα στα κορτ που άρχισε τη συλλογή της, καθώς το 2014 είχε κατακτήσει τον παρθενικό της τίτλο στο tour στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα