Volleyleague: Τα 11 σίγουρα «ναι» για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Volleyleague: Τα 11 σίγουρα «ναι» για να συνεχιστεί το πρωτάθλημαnpiliosΤρί, 11/10/2020 - 23:55

Αυτή είναι η είδηση που απορρέει από την τηλεδιάσκεψη των σωματείων με την ηγεσία της ΕΟΠΕ για τη θέση των ομάδων όσον αφορά στην συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων. Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ακούστηκαν πάντως 4 διαφορετικές προτάσεις.

Έχουμε και λέμε…

Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα πληρώνοντας το κόστος των τεστ: Ολυμπιακός,

Μαρκόπουλο, Άρης, ΑΟ Θήρα, Αμαζόνες, Θέτιδα, Λαμία, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πορφύρας.

Να πληρώσει τα τεστ αν δεν είναι μεγάλο το κόστος: Αίας Ευόσμου.

Να μην πληρώσουν τα τεστ: Ηλυσιακός, Πανναξιακός (ζήτησε να το πληρώσει η Πολιτεία).

Να πληρώσει τα τεστ αλλά αν δεν συνεχίσουν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα να αποχωρήσει: ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας

«Τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 14 σωματείων της Volley League Γυναικών πραγματοποιήσε το απόγευμα της Τρίτης 10 Νοεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Κατά την διάρκεια της διάσκεψης, η οποία έγινε σε πολύ καλό και συναινετικό κλίμα, οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους και υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για τη συνέχιση του πρωταθλήματος και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τον σκοπό αυτό.

Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος τόνισε τη θετική διάθεση της Γ.Γ.Α. για τη συνέχιση όλων των μεγάλων ομαδικών πρωταθλημάτων, πάντα με την έγκριση της Επιστημονικής Υγειονομικής Επιτροπής».

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - Γυναικών - ΒΟΛΕΙ Off Off tbairakt Off Off ΒΟΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Έντεκα από τις 14 ομάδες της Volleyleague γυναικών συμφώνησαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα πληρώνοντας από το ταμείο τους τα τεστ αντιγόνου που θέλει η Πολιτεία. Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 23:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα