"Venom": Νέα φωτογραφία από την ταινία, Ο Tom Hardy συγκρίνει τον χαρακτήρα με το "Ren and Stimpy"

"Είναι λίγο σαν το "Ren and Stimpy", ξέρετε;"

O Tom Hardy μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την περίεργη σχέση του Venom και του Eddie Brock στην επερχόμενη ταινία της Sony.

Σύμφωνα με το EW, αποκαλύφθηκε μια νέα φωτογραφία του Venom, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η ταινία ακολουθεί τον

Eddie Brock να εκτίθεται σε αυτήν την εξωγήινη οντότητα, τον συμβιωτή (symbiote). Ως αποτέλεσμα, ο δημοσιογράφος θα δυσκολευτεί να αντιμετωπίσει αυτόν τον ενοχλητικό εξωγήινο μέσα στο κεφάλι του.

Νέα εικόνα του "Venom", μέσω EW.

Μιλώντας στο EW, ο Hardy είπε ότι πιστεύει ότι η σχέση του Eddie και του Venom είναι παρόμοια με αυτή των Ren και Stimpy από την κλασσική σειρά κινουμένων σχεδίων.

"Είναι λίγο σαν το 'Ren and Stimpy', ξέρετε;", είπε ο Hardy. "Έχουν διαφορετικούς ήχους. Πάντα έβλεπα τον Venom να ακούγεται σαν μια σαύρα του James Brown και ο Eddie Brock είναι κάτι... δεν ξέρω, ένας άντρας, καθημερινός, της διπλανής πόρτας. Αλλά έχει κληρονομήσει αυτό το τεράστιο 'εγώ', αυτό το θηρίο".

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer, η ταινία θα επικεντρωθεί σε αυτήν την ασυνήθιστη σχέση και στους πολλούς τρόπους με τους οποίους, οι Eddie και Venom θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν.

"Συνήθως ένας άνθρωπος καταλαμβάνεται από εξωγήινους και προσπαθεί να καταλάβει πώς να ζήσει στη Γη μας", είπε ο Fleischer. "Αλλά αυτό είναι πραγματικά μια σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που πρέπει να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν αυτή τη υβριδική συμβιωτική σχέση".

Μπορείτε να δείτε καρέ καρέ το τρέιλερ της ταινίας αλλά και να μάθετε πως ξεκαθαρίστηκε επιτέλους η φωνή του Venom (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πιθανά Spoilers). Η ταινία θα βγει στις 4 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους της Αυστραλίας και στις 5 Οκτωβρίου σε αυτούς των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΕπιτέλους ξεκαθαρίστηκε η προφορά του 'Symbiote'Ο Woody Harrelson ποντάρει στο μέλλον του "Venom"To trailer του "Venom" ξεπερνά αυτό της "Wonder Woman" σε προβολές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα