Το Pokemon Go μας προετοιμάζει για την 4η Γενιά

Προχωράμε σιγά-σιγά στην επόμενη γενιά.

Μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter για τον εορτασμό των δύο χρόνων Pokemon Go, περιλαμβάνει τα Chimchar, Turtwig και Piplup - τα αρχικά Pokemon της περιοχής Sinnoh, που αρχικά είχαμε γνωρίσει στα Pokemon Diamond & Pearl.

Αν και η Niantic δεν έχει δώσει

στοιχεία για το πότε θα έρθει η 4η γενιά στο παιχνίδι, το ετήσιο event, Pokemon Go Fest, θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Σικάγο, οπότε ίσως έχουμε κάποια ανακοίνωση σύντομα.

Τα νέα έρχονται καθώς η τρίτη γενιά πλησιάζει στο τέλος της, με το Regice να έχει κάνει την εμφάνιση του στο παιχνίδι και τα Regirock και Registeel να κυκλοφορούν αργότερα μέσα στον μήνα.

Εκτός αυτών, άλλα Pokemon της 3ης γενιάς που λείπουν είναι τα Nincada (με τις εξελίξεις του), Spinda, Kecleon, ClamPerl (με τις εξελίξεις του), Jirachi και Deoxys. Η 1η γενιά ολοκληρώθηκε με το Mew φέτος ενώ από τη δεύτερη περιμένουμε ακόμα τα Smeargle και Celebi.

Τον προηγούμενο μήνα, το Pokemon Go ανακοίνωσε τη δυνατότητα ανταλλαγής μαζί με ένα νέο friend system.

IGN GreeceΤο Pokemon Go γιορτάζει τα Pokemon από το Kanto regionΗ Niantic χάνει τη μάχη στα δικαστήριαTo Pokemon Go γυρίζει σε 8-Bit γραφικά για την Πρωταπριλιά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα