Update του Sea of Thieves θα χρειαστεί πλήρες Download και Reinstall

Τίποτα το ιδιαίτερο...

Η Rare ανακοίνωσε πως το Sea of Thieves θα δεχτεί ένα σημαντικό update και οι παίκτες θα πρέπει να ξανακατεβάσουν ολόκληρο το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το επίσημο site του Sea of Thieves το update θα έρθει στις 6 Φεβρουαρίου. Ο παραγωγός Joe Neate εξήγησε πως η καινούργια έκδοση θα χρειαστεί για να κρατήσει σταθερό το παιχνίδι με τα συνεχόμενα updates.

Για χρήστες Xbox One και Xbox One S το μέγεθος του install θα μειωθεί στα 10 από τα 35 GB. Για το Xbox One X θα πάει από 47 GB στα 25 GB και για PC 47 GB θα γίνουν 27 GB. Επόμενα patches θα ανεβάσουν αυτά τα νούμερα αλλά μόνο κατά ένα μικρό ποσό.

Η Rare επίσης μίλησε για το πώς θα χειριστούν τους cheaters. Είπαν πως θα έχουν μηδέν ανοχή για εκείνους που προσπαθούν να χαλάσουν την εμπειρία των άλλων παικτών και ότι ήδη έχουν ban-αρει αρκετούς cheaters.

Το update θα έρθει 6 Φεβρουαρίου και θα φέρει επίσης μερικά quality of life changes όπως το φτιάξιμο μερικών exploits και ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί αργότερα.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN GreeceSea of Thieves: Ανακοινώθηκε καινούριο DLCΚαθυστερεί το Update του Sea of Thieves "Forsaken Shores"Το Sea of Thieves ξεπέρασε τους 5 εκατομμύρια παίκτες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα