US Open: Ο Ρουντ θεωρεί επικίνδυνο τον Κύργιο

Ο Νορβηγός τενίστας δήλωσε πως ο Ελληνοαυστραλός έχει μια σταθερή πορεία τη φετινή χρονιά, κάτι που δείχνει πως έχει ωριμάσει ως αθλητής. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παλιότερη κόντρα τους, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα ανάμεσά τους.

Χαρακτηριστικά, ο 23χρονος τενίστας δήλωσε: «Νομίζω ότι έχει κάνει μεγάλα βήματα στο τένις του αυτή τη χρονιά. Προφανώς, και ήταν μεγάλο ταλέντο όταν ήταν μικρότερος και νίκησε τους μεγάλους όταν ήταν 18-19 ετών, αλλά φέτος απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει για πολλά σερί ματς και πολλές σερί εβδομάδες, να παίζει καλά κάθε εβδομάδα.

Είναι συναρπαστικό. Φαίνεται ότι το κυνήγησε αυτή τη χρονιά και το προσπάθησε, γιατί βρέθηκε κοντά στο Top 10 πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη μετά και έπεσε στο ranking. Τώρα, όμως, είναι εκεί που το παιχνίδι του ανήκει και εκεί που ανήκει στο ranking. Είναι άτυχος που δεν πήρε βαθμούς στο Wimbledon, διότι θα ήταν ξανά στο Top 15 και πιθανότατα και κοντά στο Top 10 με την πορεία του εδώ. Όλοι ξέρουμε ότι είναι επικίνδυνος».

Στη συνέχεια, ο Ρουντ συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει σχέση στην ουσία. Δε λέγαμε ούτε γεια στα αποδυτήρια για κάποιο διάστημα, αλλά λέμε τώρα, οπότε είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάποια εποχή υπήρχε ένταση μετά τα λόγια που ειπώθηκαν και από τις δύο πλευρές, αλλά ήρθε στο Laver Cup και με συνεχάρη όταν κέρδισα το ματς μου και αυτό ήταν ωραίο. Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο τώρα, τα πράγματα ξεχάστηκαν. Ειπώθηκαν πράγματα, αλλά δε χρειάζεται να μένουμε στο παρελθόν. Είναι ένας συναρπαστικός παίκτης και ποτέ δεν ξέρεις τι θα βγει από τη ρακέτα του ή το στόμα του, αλλά τουλάχιστον ήρθε και μου είπε ότι χάρηκε που έπαιζα καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα