US Open: Αποκλεισμός στα προκριματικά για Παπαμιχαήλ

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ χαράμισε τις ευκαιρίες της και μαζί την ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό του US Open, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρωσίδα, Βέρα Ζβονάρεβα με 7-5, 7-5 στον 2ο προκριματικό γύρο.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε τρεις δόσεις, καθώς υπήρξαν δύο διακοπές λόγω της βροχής στη Νέα Υόρκη. Πρώτα σταμάτησε την Πέμπτη (24/8) με το σκορ στο 5-3 και 30-0 υπέρ της Παπαμιχαήλ.

Οι παίκτριες επέστρεψαν στο court 8 των εγκαταστάσεων, την Παρασκευή (25/8) με την 38χρονη Ζβονάρεβα να κατακτά τρία στη σειρά game και να πετυχαίνει την ανατροπή στο σετ, κατακτώντας το με 7-5.

Ανατροπή από τη Ρωσίδα υπήρξε και στο 2ο σετ. Η Παπαμιχαήλ πήρε το πρώτο game, στο 40-40 του δεύτερου η βροχή έφερε τη νέα διακοπή για μία και πλέον ώρα, όμως ο αγώνας ξανάρχισε και ολοκληρώθηκε.

Η Ελληνίδα παίκτρια, προηγήθηκε 4-1, η Ζβονάρεβα ισοφάρισε σε 4-4, η Παπαμιχαήλ πήγε στο 5-4 και αμέσως μετά στο σερβίς της αντιπάλου έχασε τέσσερα set points.

H Ζβονάρεβα κράτησε το σερβίς της (5-5), με break προηγήθηκε 6-5 και σερβίροντας για τη νίκη πήγε στο 40-0 και στη δεύτερη ευκαιρία τελείωσε το σετ 7-5 και εξασφάλισε την πρόκριση, για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα