Tζιρόνα-Σεβίλλη 2-1: Ανατροπή και ρεκόρ!

Στο “Μοντιλίβι” οι Καταλανοί μπήκαν ορμητικά στον αγωνιστικό χώρο και έως τη συμπλήρωση 10 λεπτών πρόλαβαν να δημιουργήσουν 4 μεγάλες φάσεις για γκολ με τους Στουάνι, Μαρτίν και Ρικέλμε όμως το γκολ δεν ήρθε.


Το σύνολο του Σαμπάολι ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία του, ο Ράκιτιτς στο 13′ εκτέλεσε φάουλ με τον Νιανζού να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του στη La Liga.


Από

εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβούλια όντας δημιουργικοί αλλά καθόλου ουσιαστικοί με την ομάδα της Ανδαλουσίας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με προβάδισμα. 


Ό,τι δεν κατάφερε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, το κατάφερε στην εκκίνηση του δευτέρου η Τζιρόνα, με τον Στουάνι να σκοράρει στο 46′ όντας αμαρκάριστος στην “καρδιά” της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων.


Ο Μίτσελ επενέβη από τον πάγκο δίνοντας επιθετική πνοή με τις αλλαγές και χάρη σε αυτές πήρε το τρίποντο, στο 88′ ο Βαλέρι έκλεψε από τον Νιανζού, ο Ερέρα με σκάψιμο νίκησε τον Μπόνο για το τελικό 2-1 στέλνοντας τους Καταλανούς στους 21 βαθμούς, ενώ η Σεβίλλη έμεινε στους 15. 


Τζιρόνα: Γκασανίγα, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Λόπεθ (63′ Εσπινόσα), Γκουτιέρεθ, Ρομέου, Γκαρθία, Βίγια (62′ Κόουτο), Ρικέλμε (82′ Βαλέρι), Μαρτίν (62′ Ερέρα), Στουάνι (αρχ.) (90′ Τεράτς)


Προπονητής: Μίτσελ


Σεβίλλη: Μπόνο, Νιανζού, Γκούντελ, Μπαντέ (66′ Μοντιέλ), Νάβας (αρχ.) (80′ Σούσο), Τζορντάν, Φερνάντο (66′ Λαμέλα), Ακούνια, Ράκιτιτς, Τόρες (90′ Εν Νεσίρι), Μιρ

Προπονητής: Χόρχε Σαμπάολι

Keywords
Τυχαία Θέματα