Tο πρωτάθλημα επιστρέφει

Eπιστροφή στη δράση το Σάββατο για το πρωτάθλημα με τρεις αναμετρήσεις. Τι θα δείτε από τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr.

Η δράση μετά την διακοπή για την 3η Αγωνιστική ξεκινά στις 19:00 με το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες μετά
από δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές ψάχνουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν, ενώ οι «νταμπλούχοι» θέλουν να κάνουν το «τρία στα τρία».

Στις 19:15, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό (Νοvasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr), με τους Κρητικούς να προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ομάδα του Αγρινίου να θέλει να κάνει σεφτέ στους πόντους.

Η δράση του Σαββάτου ολοκληρώνεται στις 21:30 με την αναμέτρηση δύο εκ των τεσσάρων ομάδων που είχαν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, του Ολυμπιακού και του Βόλου (ζωντανά στο Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr).

Από την Web TV του Νοvasports.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά τόσο το Pre Game Show όσο και το Post Game Show του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα μπορείτε να βλέπετε κάθε γκολ σε video λίγο μετά την επίτευξή του.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19:00)
ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19:15, Νοvasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr)
Ολυμπιακός - Βόλος (21:30, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr).
Keywords
Τυχαία Θέματα