Tο προφίλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ

Kοπεγχάγη

Δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι στην Δανία αφού η Μπρόντμπι τερμάτισε στην κορυφή, με την ομάδα του Κάρλος Ζέκα και του Μάριου Οικονόμου να μετράει 13 συνολικά πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα Δανίας. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γες Θόρουπ ενώ για να προκριθεί στους ομίλους του Uefa Europa Conference League άφησε εκτός τις Σίβασπορ, Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και Τορπέντο Ζοντίνο. Αστέρι της ομάδας ο Γιόνας Όλντερ

Βιντ ο οποίος έχει σημειώσει 40 τέρματα σε 96 αγώνες με την φανέλα της Κοπενχάγης.

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν είναι πρωταθλήτρια Σλοβακίας αποκλείστηκε στα playoff του Uefa Europa League από τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκίνησε φέτος από τα προκριματικά του Champions League και άφησε εκτός την Σάμροκ Ρόβερς για να αποκλειστεί τελικά στην επόμενη φάση από την Γιούνγκ Μπόις. Η Σλόβαν είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στα playoff του Europa League το 2019 νικώντας 1-0 στη Σλοβακία και χάνοντας 3-2 στην Τούμπα. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βλάντιμιρ Βάις ενώ στο ρόστερ της ομάδας είναι και ο γιος του γνωστός από την θητεία του στην Ελλάδα με την φανέλα του Ολυμπιακού ενώ έχει αγωνιστεί και σε πολλά πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου όπως αυτά της Αγγλίας και της Ισπανίας.

Λίνκολν

Προκρίθηκε για πρώτη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ είναι πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ και στα προκριματικά του Champions League άφησε εκτός την Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο για να αποκλειστεί τελικά από την Κλουζ. Στα playoff του Uefa Europa Conference League για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης άφησε εκτός την Ρίγα από την Λετονία. Η Λίνκολν είναι η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που θα αγωνιστεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ παράλληλα έχει κατάκτησει του περισσότερους τίτλους στην χώρα της με συνολικά 24 πρωταθλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα