ΠΑΟΚ: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Μιτρίτσα (pic)

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα κατέφθασε σήμερα (27/8) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά (ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις) και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ώστε να προστεθεί άμεσα στο ρόστερ του “Δικέφαλου”.

Ο βραχύσωμος

(ύψος 1,67 μ.), γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου του 1995, διεθνής με την Εθνική Ρουμανίας, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός μεσοεπιθετικός, αλλά και στις άλλες δύο θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, ανήκει στη Νιου Γιορκ Σίτι FC και από τον ΠΑΟΚ θα αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο, με δικαίωμα αγοράς στη συνέχεια.

Αποκτάται με εισήγηση του Ρασβάν Λουτσέσκου για να καλύψει το κενό στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ, που άφησε με τη μεταγραφή του στη Νόριτς ο Χρήστος Τζόλης. Εφόσον όλα πάνε καλά με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τότε ο Μιτρίτσα θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ενσωματωθεί άμεσα στο έμψυχο δυναμικό του “Δικέφαλου”, για να αρχίσει να προπονείται και να υπολογίζεται σταδιακά από τον προπονητή του ΠΑΟΚ στις ερχόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα