ΠΑΟΚ: Κάλεσμα στον κόσμο για τον Ολυμπιακό

Στον απόηχο των όσων έγιναν με τον Ντίμα Φιλίποφ στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ, ο «δικέφαλος» κάνει κάλεσμα στον κόσμο εν όψει του σαββατιάτικου ματς για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες το Σάββατο (15/12) για την Volley League, με το κλίμα να

αναμένεται «καυτό», μετά τα όσα πέρασε ο Φιλίποφ στου Ρέντη. Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να σταθούν δίπλα στον παίκτη που έχει επηρεαστεί από όλη αυτή τη κατάσταση, καθώς μπορεί να πήγε στον μεγάλο αντίπαλο, αλλά δεν έχει ξεχάσει τα όσα κατάφερε με τον Ολυμπιακό και τα όσα του πρόσφερε η ομάδα.

Η ήττα ωστόσο με 3-1, φέρνει τον ΠΑΟΚ σε κλίμα… τελικού, καθώς θέλουν να πάρουν την νίκη επί του Ολυμπιακού, όχι μόνο για να περάσουν πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς η εμφάνισή τους μετά το πρώτο σετ, ήταν και πάλι αποκαρδιωτική.

Το ΤΑΠ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος, όπου στο μήνυμά τους, τόνισαν πως θα πρέπει να γίνει η ατμόσφαιρα «καυτή», αλλά σε αθλητικά πλαίσια.

«Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου έχουν στόχο να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, καθώς οι οπαδοί του αναμένεται να δημιουργήσουν καυτή ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια, στο Παλατάκι», αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, που έβγαλε τα εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν από 5 ευρώ (κανονικά), ως και 30 (VIP Lounge).

Το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 17:00, με διαιτητές τους Γεροθόδωρο και Παπαδογούλα, ενώ η μετάδοση θα γίνει από την ΕΡΤ3.

Λιγκ Καπ Βόλεϊ : Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ

The post ΠΑΟΚ: Κάλεσμα στον κόσμο για τον Ολυμπιακό appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα