Tο νέο SKODA KAROQ στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Fisikon 2017»

Το ολοκαίνουργιο SKODA KAROQ κυριαρχεί στο περίπτερο της μάρκας στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017», στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού. Το μεσαίο SUV της SKODA παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Συνολικά, εκτίθενται τρία SKODA KAROQ, με τα εξής τεχνικά χαρακτηριστικά:
•Βενζινοκίνητο 1.5 TSI
150 ίππων, με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7-σχέσεων, σε χρώμα Velvet Red (κόκκινο)
• Πετρελαιοκίνητο 1.6 TDI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Steel Grey (γκρι ανοικτό)
• Βενζινοκίνητο 1.0 TSI 116 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, σε χρώμα Moon White (λευκό)

Το ενδιαφέρον για το νέο μοντέλο είναι πολύ μεγάλο και αυτό μεταφράζεται σε σεβαστό αριθμό προσφορών, που έχουν ήδη δοθεί σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες. Σημειώνεται ότι η τιμή εκκίνησης για το SKODA KAROQ, για το 1.0 TSI των 116 ίππων, στo πλούσιο επίπεδο αξοπλισμού Ambition, είναι 19.900 €.

Από τα υπόλοιπα μοντέλα στο περίπτερο της SKODA, ιδιαίτερη αναφορά σίγουρα αξίζει στη νέα έκδοση του RAPID SCOUTLINE. Με τον 1.0 TSI κινητήρα βενζίνης, 999 κ.εκ., 95 ίππων και τιμή εκκίνησης τα 15.950 €, το μεσαίο hatchback της SKODA με την αναβαθμισμένη και πιο περειπετειώδη εξωτερική εμφάνιση, αποτελεί ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης, με άπλετους χώρους για την κατηγορία του και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ισχύουν ειδικές τιμές και προσφορές για όσους ενδιαφερόμενους προχωρήσουν σε παραγγελία μοντέλου SKODA.

Η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017 θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας για το κοινό καθημερινά 15:00 - 21:00, Σαββατοκύριακα 10:00 - 21:00.
Keywords
Τυχαία Θέματα