Ντέρμπι ήταν και πέρασε! (video)

Πρέστον και Μπόλτον... Ντέρμπι του Λάνκανσιαρ... Δύο ιστορικές ομάδες που προσέφεραν ένα ματς που σίγουρα δεν θα μείνει στην ιστορία.

Το ματς δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά, ως εκεί. Η Πρέστον πίεσε, μπήκε δυνατά στο γήπεδο, έκανε τρεις καλές φάσεις και... ξεφούσκωσε. Η Μπόλτον ισορρόπησε και κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή της φτάνοντας άνετα στο 0-0 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά ο κόουτς Φιλ Πάρκινσον είχε στο νου του ότι ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανεναν. Δυο σουτ, ένα
από τον Άρμστρονγκ στο 66ο λεπτό και ένα από τον Χένρι στο 74ο λεπτό ήταν οι καλύτερες στιγμές και ήταν για τους φιλοξενούμενους.

Η Πρέστον, των οκτώ απουσιών, δεν είχε λύσεις για να αλλάξει ρυθμό και να γίνει καλύτερη επιθετικά και το τελικό 0-0, ήρθε φυσιολογικά.

Η ομάδα του Άλεξ Νιλ έμεινε χωρίς νίκη για έβδομο παιχνίδι και η Μπόλτον αήττητη για έκτο ματς. Παρόλα αυτά η Μπόλτον είναι η ομάδα που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη αλλά με τα προβλήματα που έχουν οι γηπεδούχοι μοιάζουν περισσότερο να πλησιάζουν τον κίνδυνο παρά να παραμένουν μακριά από αυτόν.

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-1 της Μπάρτον.
Keywords
Τυχαία Θέματα