To 'γυάλισμα' του σεναρίου του "Bond 25" θα κάνει η δημιουργός του "Killing Eve"

Γιούχου!

Η Phoebe Waller-Bridge, η δημιουργός του "Killing Eve" και η φωνή του L3-37, του ρομπότ που εμφανίστηκε στην ταινία "Solo: A Star Wars Story", θα κάνει τις τελικές αλλαγές στο σενάριο της επερχόμενης ταινίας "Bond 25".

Σύμφωνα με το Observer, το αίτημα για την εισαγωγή της δημιουργού στη σεναριογραφική ομάδα έγινε από τον πρωταγωνιστή Daniel Craig, ο οποίος είναι fan της σειράς "Killing Eve" και "Fleabag", της

κωμωδίας του BBC όπου η Waller-Bridge ήταν δημιουργός, σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σενάριο χρειάζεται ένα 'γυάλισμα', το οποίο μόνο το χιούμορ και το στιλ της Waller-Bridge μπορεί να προσφέρει.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris και, φυσικά, Daniel Craig. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Saïd Taghmaoui να γίνεται ο κακός της υπόθεσης, αν και πιο πρόσφατα θέλουν τον Rami Malek στον εν λόγω ρόλο. Συζητήσεις για τον ρόλο ενός πράκτορα της CIA κάνει και ο Billy Magnussen.

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle, ο πρώην σκηνοθέτης της ταινίας, υπήρχαν φήμες που ήθελαν πρωτιές και σκηνοθέτες από γνωστές υπέρ-παραγωγές, αν και εν τέλει, η καρέκλα του σκηνοθέτη δόθηκε στον Cary Joji Fukunaga. Σεναριογράφοι θα είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre".

Η επερχόμενη ταινία ξεκίνησε τα γυρίσματά της στα Pinewood Studios στις 4 Μαρτίου 2019, ενώ γυρίσματα θα γίνουν σε Ιταλία, Νορβηγία, και Τζαμάικα. Το "Bond 25" θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2020.

Ποια είναι η γνώμη σας γι'αυτήν την είδηση; Πιστεύετε ότι η Waller-Bridge θα δώσει έναν πιο φρέσκο αέρα στο σενάριο, ή ότι η ταινία θα πάρει μια τελείως διαφορετική κατεύθυνση; Πείτε μας στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece'Πλησιάζει' τον ρόλο του κακού για το "James Bond 25" ο Rami MalekΤο σατανικό του γέλιο ίσως ετοιμάζει ο Mr.Robot για το "James Bond 25"Σαγηνευτική επιστροφή για το "Bond 25"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα