To ελληνικό «Clasico» μιας ένδοξης εποχής!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ελλάδα (47 και 20 αντίστοιχα). Τα τελευταία χρόνια, όμως, η μεταξύ τους μονομαχία δεν συνιστούσε πάντα ντέρμπι κορυφής, όπως δηλαδή συμβαίνει αυτή την Κυριακή (22/10, 19:30), όταν οι Ερυθρόλευκοι ως πρωτοπόροι της ελληνικής Super League θα υποδεχθούν τους Πράσινους,

οι οποίοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση και μόλις στο -3 από την πρώτη θέση, μετά από επτά αγωνιστικές.

Η Interwetten.gr, πάντα παρούσα στα μεγάλα ραντεβού, δίνει… ασίστ στο πιο παραδοσιακό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσφέροντας τον συναρπαστικό αγώνα με 0% γκανιότα *, με πάνω από 200 ειδικές αγορές, Match Combo, Odds boost και σούπερ αποδόσεις!

Στο 2.00 από την Interwetten.gr να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη ματσάρα του «Καραϊσκάκης», στο 4.75 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Γιώργος Μασούρας και στο 4.00 να το πράξει ο Φώτης Ιωαννίδης, πάντα από την Interwetten.gr.

Σε ένα συναρπαστικό τετραήμερο, ιδανικό ορεκτικό για την επιστροφή των ευρωπαϊκών κυπέλλων σε μια πολύ κρισιμη εβδομάδα για τις (υψηλές) φιλοδοξίες των ελληνικών ομάδων, η Interwetten.gr θα προσφέρει με 0% γκανιότα * μια σειρά από σπουδαία παιχνίδια στις τέσσερις γωνιές της Ευρώπης.

Μεταξύ αυτών των αναμετρήσεων που θα προσφερθούν με 0% γκανιότα * από την Interwetten.gr βρίσκονται το λονδρέζικο ντέρμπι Τσέλσι – Άρσεναλ (Σάββατο 21/10, 19:30), το πάντα αμφίρροπο Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (21/10, 22:00), την δοκιμασία της Μαρσέιγ στην έδρα της Νις (21/10, 22:00) προτού ανταμώσει με την ΑΕΚ στο Europa League, αλλά και την παραδοσιακή μονομαχία Μίλαν – Γιουβέντους) (Κυριακή 22/10, 21:45).

Η Interwetten.gr, βεβαίως, προσφέρει μια τεράστια γκάμα αθλητικών επιλογών, με μπάσκετ, τένις, Φόρμουλα Ένα και δεκάδες ακόμα αθλητικά ραντεβού για όλα τα γούστα.

Η Interwetten.gr πάντα παρούσα στα μεγάλα γεγονότα με σπέσιαλ αποδόσεις και ξεχωριστές προσφορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Keywords
Τυχαία Θέματα
Clasico,