To Total War: Three Kingdoms έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται την Άνοιξη του 2019.

Το Total War: Three Kingdoms, που θα διαδραματίζεται στην Κίνα, κυκλοφορεί 7 Μαρτίου 2019 και μας έρχεται με Collector's Edition αλλά και bonus pre-order DLC.

H Creative Assembly αποκάλυψε σήμερα πως όσοι αγοράσουν το Three Kingdoms πριν την κυκλοφορία του ή μέσα στην πρώτη εβδομάδα, θα λάβουν και

το Yellow Turban Rebellion Warlord DLC pack. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τρεις playable warlords για το Grand Campaign του παιχνιδιού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να διοικούν στρατιές από ληστές, ζηλωτές και απλούς πολίτες σε μια σταυροφορία για να καταρρίψουν τη διεφθαρμένη Δυναστεία Χαν και να σφυρηλατήσουν το νέο μέλλον για τον λαό της Κίνας.

To πακέτο μάς φέρνει και τρεις νέες hero class τους scholars, τους healers και τους veterans. Επίσης θα βρείτε νέα όπλα, πανοπλίες αλλά και νέα virtues για τους χαρακτήρες και skills βασιζόμενα στη λιτότητα, στη συμπόνια και στη μετριοφροσύνη, τους ακρογωνιαίους λίθους του Ταοϊσμού.

Η Collector’s Edition του Three Kingdoms έρχεται σε ένα κόκκινο και χρυσό σεντούκι και περιέχει μια φιγούρα του Guan Yu περίπου 24cm, ένα αποκλειστικό artbook, μια premium limited edition θήκη που περιέχει αυθεντικό χαρτί καλλιγραφίας, έναν διπλό χάρτη και poster και το Yellow Turban Rebellion Warlord DLC. H Collector’s Edition είναι διαθέσιμη για παραγγελιές στα $160 και είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του επίσημου website του Total War.

Για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν τόσα μια Limited Edition θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα. Θα περιέχει την θήκη χαρτιού, τον χάρτη-poster και το DLC. Μπορείτε να προμηθευτείτε την Digital Edition του παιχνιδιού βέβαια με παραγγελιάς στο Steam.

Μετά από μια καθυστέρηση νωρίτερα αυτό το έτος, το Three Kingdoms ήταν να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2018.

Σε άλλα νέα, το Total War: Rome 2 πρόσφατα δέχθηκε έναν χείμαρρο αρνητικών review λόγω του spawn rate θηλυκών στρατηγών αν και το feature αυτό μπήκε στο παιχνίδι τον Μάρτιο.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN GreeceGamescom 2018: Total War: Three Kingdoms Preview11 λεπτά Gameplay από το Total War: Three KingdomsTotal War: THREE KINGDOMS – Sun Jian In-Engine Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα