To The Prophet & The Warlock DLC του Total War: Warhammer II έρχεται τον Απρίλιο

H Sega ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου DLC για το Strategy της Creative Assembly.

H Sega ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την ημερομηνίας κυκλοφορίας του νέου DLC για το Total War: Warhammer II, το οποίο

θα φέρει τον τίτλο “The Prophet & The Warlock”.

Το The Prophet & The Warlock θα είναι playable τόσο στο Eye of the Vortex, όσο και στο Mortal Empires campaign και θα εισάγει δύο νέους Legendary Lords για τους Skaven και τους Lizardmen, καινούργια Regiments of Renown, αλλά και νέα battlefield units και faction mechanics.

Όπως είθισται, παράλληλα με το DLC θα διατεθεί επιπλέον δωρεάν περιεχόμενο για τους κατόχους του Total War: Warhammer II, το οποίο περιλαμβάνει έναν νέο Legendary Lord, ένα νέο μηχανισμό για την παράταξη των Skaven κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο blog του Total War.

To The Prophet & The Warlock θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου για PC και Mac στην τιμή των 8.49€. Όσοι το προπαραγγείλουν μέσω του Steam θα έχουν έκπτωση 10% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Μέχρι να κυκλοφορήσει μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το Curse of the Vampire Coast DLC, καθώς και το review μας για το Total War: Warhammer II.

IGN GreeceΓια τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητέςTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουΑποκαλύφθηκε το Call of Duty: Mobile για iOS και Android

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα