To Pre-Loading έρχεται στο Xbox Game Pass

Τέρμα η αναμονές μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass έχουν τώρα τη δυνατότητα να προ-φορτώσουν / προ-εγκαταστήσουν τα παιχνίδια, ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους μόλις κυκλοφορήσουν.

"Μία από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις που είχαμε για το [Xbox Game Pass] ήταν να επιτρέψουμε την προ-φόρτωση (προ-εγκατάσταση) ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη και να είστε έτοιμοι μόλις κυκλοφορήσει", δήλωσε χθες

ο επικεφαλής της εταιρίας Mike Ybarra σε ένα tweet. "Είναι διαθέσιμο τώρα - και ξεκινάει με το Crackdown 3 στο Xbox και τα Windows."

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Crackdown 3 στις 15 Φεβρουαρίου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αλλά εάν το Crackdown 3 είναι έτοιμο να εγκατασταθεί περισσότερο από τρεις μήνες πριν από την κυκλοφορία του, αναρωτιόνται κάποιοι fans του Xbox, αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη έχει ολοκληρωθεί και η Microsoft καθυστερεί την κυκλοφορία του για άλλους λόγους; Όχι ακριβώς.

"Είναι απλώς ένα απόκομμα του τελικό build", εξήγησε ο Ybarra σε ξεχωριστό tweet, "δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα."

Σε άλλα tweets, ο Ybarra συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την προ-φόρτωση. Το χαρακτηριστικό είναι "ενεργό για τους τρέχοντες συνδρομητές", επανέλαβε ο Ybarra. Ενημέρωσε επίσης έναν fan ότι η προ-φόρτωση θα είναι δυνατή και για το Mutant Year Zero: Road to Eden, το οποίο θα κυκλοφορήσει και θα έρθει στο Xbox Game Pass στις 4 Δεκεμβρίου.

Προκαλεί ενδιαφέρον ότι η Ybarra αποκάλυψε επίσης ότι θέλει να έχει ένα Game Pass των Windows μία ημέρα, το οποίο ανακοίνωσε η Microsoft τον περασμένο μήνα. "Ο στόχος είναι ο παίκτης να πάρει το Game Pass όπου το θέλει", είπε σε έναν fan ο οποίος ρώτησε αν μπορούσε να το έχει ποτέ στο iPad, κάτι που είναι ήδη δυνατό από νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Game Pass θα έρθει στις συσκευές iOS και Android τον Αύγουστο κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft αποκάλυψε ότι το PUBG και άλλα 15 νέα παιχνίδια θα είναι μέρος του Xbox Game Pass.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceH THQ Nordic έχει 35 παιχνίδια στα σκαριάFallout 76: Με πολλά Post-Launch Additions θα έρθει το παιχνίδιΗ Beta του Red Dead Online καταφθάνει "προς το τέλος" του Νοέμβρη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα