Προς όφελος του "Barry" θα αργήσει να επιστρέψει το "Silicon Valley"

Ο Alec Berg θέτει προτεραιότητες.

Η 6η σεζόν του "Silicon Valley" δεν θα επιστρέψει, σύντομα, στη μικρή οθόνη. Η πρεμιέρα της παίρνει παράταση, αφού ο showrunner της σειράς, Alec Berg, εργάζεται ταυτόχρονα και στο "Barry", όπως αναφέρει το Variety.

Οι δύο σειρές του HBO έλαβαν, μαζί, την ανανέωση τους πριν από μερικούς μήνες, και έκτοτε δεν είχε ακουστεί κάτι σχετικό με την πρεμιέρα τους. Για το "Barry" αυτή ήταν η πρώτη του ανανέωση, αφού έχει προβάλλει

μόνο μία σεζόν και τώρα κέρδισε τη δεύτερη. Το "Silicon Valley" βρίσκεται για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο δίκτυο του HBO, και θα επιστρέψει με την 6η του σεζόν, αλλά ίσως όχι νωρίτερα από το 2020.

"Καθώς ο Alec Berg είναι showrunner εξίσου για τα 'Barry' και 'Silicon Valley', το πρόγραμμα δομήθηκε ώστε να επιτραπεί στον Alec να επικεντρωθεί στο 'Barry' προτού ξεκινήσει να εργάζεται στο 'Silicon Valley'", δήλωσε στέλεχος του HBO, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε πως η παραγωγή του "Silicon Valley" θα ξεκινήσει κατά τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, του 2019.

Όταν κάνει την εμφάνιση της η 6η σεζόν της κωμικής σειράς, θα έχει και μία απώλεια. Ο Erlich Bachman δεν θα είναι πλέον μέλος της συμμορίας Pied Piper, και ο λόγος εξηγήθηκε νωρίτερα.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Mike Judge, John Altschuler και Dave Krinsky και επικεντρώνεται σε πέντε νεαρούς που ξεκινούν τη δική τους εταιρεία στην Silicon Valley. Πρωταγωνιστούν οι Thomas Middleditch ως Richard Hendricks, Josh Brener ως Nelson 'Big Head' Bighetti, Martin Starr ως Bertram Gilfoyle, Kumail Nanjiani ως Dinesh Chugtai, Amanda Crew ως Monica Hall, Zach Woods ως Donald 'Jared' Dunn και Matt Ross ως Gavin Belson.

To "Barry" περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός πληρωμένου δολοφόνου από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες της Αμερικής, ο οποίος ακολουθώντας τον επόμενο στόχο του σε ένα μάθημα υποκριτικής θα γοητευτεί από την τέχνη του θεάματος και θα δοκιμάσει να αλλάξει τη ζωή του.

Σεναριογράφοι της σειράς είναι ο Alec Berg ("Silicon Valley") και η Elizabeth Sarnoff ("Lost"), ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Bill Hader ("Trainwreck", "SNL"), Stephen Root ("Boardwalk Empire"), Glenn Fleshler ("Billions") και Henry Winkler.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece"Silicon Valley" και "Barry" ξανά στις οθόνες μας και τον επόμενο χρόνοΟι λόγοι αποχώρησης του T.J. Miller από το "Silicon Valley" είδαν το φως της δημοσιότηταςΤο Silicon Valley επιστρέφει με νέο, πολλά υποσχόμενο trailer για την 5η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα