To PUBG αποζημιώνει τους λογαριασμούς που δέχθηκαν λανθασμένα ban

Ξοδέψτε με σύνεση.

Όσοι δέχθηκαν λανθασμένο ban στον λογαριασμό τους στο PlayerUnknown's Battlegrounds πρόκειται να λάβουν ένα δωράκι από την εταιρεία.

Για την ακρίβεια, θα λάβουν 20,000 BP στους λογαριασμούς τους, γι'αυτό, όσοι βρεθείτε σε αυτή τη θέση, ξοδέψτε τα με σύνεση.

"Όπως γνωρίζετε, μία από τις υψηλότερες μας προτεραιότητες είναι να εξαλείψουμε τους hackers του PUBG. Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα πρόσφατα, αλλά

δυστυχώς μερικές φορές το κάνουμε λάθος, κάτι που συνέβη πρόσφατα όταν πολλοί παίκτες δέχθηκαν λανθασμένα ban και δεν ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι για μια χρονική περίοδο", αναφέρει ένα επίσημο update.

Οι παίκτες που επηρεάστηκαν από αυτό θα πρέπει να βλέπουν ήδη τα BP μέσα στο παιχνίδι, αν πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Όσοι συνδέθηκαν στην έκδοση 3.8.38.15 στις 16 Ιουνίου και ώρα 12:30 μέχρι τις 17 Ιουνίου και ώρα 11:30 π.μΌσοι δέχθηκαν λανθασμένα ban

Το PUBG υποφέρει από τους cheaters εδώ και καιρό, με 100,000 λογαριασμούς να δέχονται ban σε ένα μόλις wave, ενώ συνολικά είδαμε ένα εκατομμύριο accounts να δέχονται αποκλεισμό μόνο τον Ιανουάριο.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Το PUBG λαμβάνει το πρώτο του Event PassΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Sanhok Map στο PUBGΟ δημιουργός του PUBG χαίρεται να βλέπει BR Modes σε παιχνίδια

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα