Το Gears 5 δεν θα ονομαστεί σίγουρα 'Gears of War 5'

"Η λιτότητα είναι καλό πράγμα."

Η επερχόμενη προσθήκη στο franchise του Gears of War θα ονομαστεί Gears 5 και όχι Gears of War 5.

Ο επικεφαλής της The Coalition, Rod Fergusson, επιβεβαίωσε το όνομα στο Twitter, εξηγώντας ότι, ενώ το όνομα franchise

εξακολουθεί να είναι "Gears of War", η εταιρεία αποφάσισε να συντομεύσει τον τίτλο ώστε να ταιριάζει με τη νέα οικογένεια προϊόντων του.

Thanks for the kind words. BTW it’s just Gears 5. That is what’s going to be on the box.

— Rod Fergusson (@GearsViking) June 21, 2018

“Gears of War” is still the franchise name but now that we’re doing a family of products it made more sense to shorten the titles down - Gears Pop, Gears Tactics & Gears 5. Plus we always just call it Gears anyway so it feels good to simplify.

— Rod Fergusson (@GearsViking) June 21, 2018

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Microsoft στην E3 2018 την περασμένη εβδομάδα, η The Coalition αποκάλυψε δύο νέες προσθήκες στο franchise του Gears of War παράλληλα με το Gears 5, ένα mobile game με όνομα Gears Pop και το turn-based strategy Gears Tactics.


Το Gears 5 βρίσκει την Kait Diaz στο επίκεντρο. Όταν η Kait αρχίζει να έχει παράξενα όνειρα, εγκαταλείπει την ομάδα της και ξεκινάει ένα ταξίδι για να αποκαλύψει τι μπορεί να σημαίνουν εις βάρος της ψυχικής και σωματικής ευεξίας της. Ο τόνος μοιάζει με αυτόν του God of War.

Το Gears 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Η συνέντευξη τύπου της Microsoft έσπασε το ρεκόρ θεατών στο TwitchXbox Arena Festival powered by ΠΛΑΙΣΙΟ Teaser TrailerE3 2018: To Soulcalibur VI έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα