To Overwatch League προσθέτει έξι νέες ομάδες

Φτάσαμε τις 20 ομάδες.

TO Overwatch League μεγάλωσε για την επόμενη χρονιά, κατά έξι ομάδες, φτάνοντας συνολικά στις 20.

Έξι νέα franchises προστέθηκαν στο πρωτάθλημα, και μεταξύ άλλων θα δούμε τις Chengdu, Hangzhou, Paris, Toronto, Vancouver, και Washington, D.C. Όπως

βλέπετε και εσείς, οι 9 από αυτές βρίσκονται εκτός Αμερικής.

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε τις Atlanta και Guangzhou, λίγο καιρό μετά τα νέα ότι το OWL ήθελε να επεκταθεί για το Season 2.

"Η εναρκτήρια περίοδος του Overwatch League ήταν μια μεγάλη επιτυχία", δήλωσε ο Bobby Kotick της Activision Blizzard. "Μόνο αυτό το season, οι οπαδοί πέρασαν 160 εκατομμύρια ώρες παρακολουθώντας τους κορυφαίους παίκτες του Overwatch στον κόσμο. Χαιρόμαστε πολύ που ανακοινώνουμε νέες ομάδες της Ευρώπης, της Κίνας και τώρα έχουμε 20 από τους καλύτερους ιδιοκτήτες στα επαγγελματικά αθλήματα".

Ο Pete Vlastelica, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard Esports Leagues, πρόσθεσε ότι οι νέες ομάδες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του πρωταθλήματος "σε σημαντικές περιοχές σε όλο τον κόσμο", λέγοντας ότι "η διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό πρωτάθλημα και ένα μεγάλο πρωτάθλημα είναι οι ιδιοκτήτες του, και θέσαμε έναν υψηλό πήχη για την πρώτη μας σεζόν.

Για την ώρα δεν έχουμε πληροφορίες για το πρόγραμμα του Season 2, αλλά η Disney υπέγραψε συμφωνία πολλών χρόνων για μετάδοση των αγώνων με την Blizzard Entertainment τον Ιούλιο, για το OWL, μαζί με το ESPN και το ABC.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece[Αποκλειστικό] Δημιουργώντας το νέο animated short της D.Va (Υποτιτλισμένο)Gamescom 2018: Οι πρώτοι ήρωες του Overwatch LEGOBlizzard: Υπάρχει περίπτωση να δούμε το Overwatch στο Switch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα