To Nier: Automata ξεπερνά το milestone των 4 εκατομμυρίων πωλήσεων

Και γιορτάζει με λίγη τέχνη.

Το Nier: Automata κυκλοφόρησε το 2017 και έκτοτε έχει ξεπεράσει τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις, τόσο σε physical όσο και σε digital, όπως αναφέρει το PC Gamer.

Ο τίτλος της PlatinumGames ήταν αναπάντεχα επιτυχής και όπως δήλωσαν και οι παραγωγοί, είναι το παιχνίδι που κρατά τα φώτα αναμμένα στο στούντιο.

Μάλιστα, θέλησαν να γιορτάσουν αυτό το πολύ σημαντικό milestone, δημιουργώντας ορισμένα πόστερ για την περίσταση. Ένα από αυτά ακολουθεί παρακάτω.

O Eijiro Nishimura

δήλωσε "Τα δύο χρόνια από την κυκλοφορία του Nier: Automata έχουν περάσει πολύ γρήγορα και έκτοτε έχουμε φτάσει τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις. Αυτόν τον αριθμό δεν τον έχουμε ξαναδεί στην ιστορία της PlatinumGames. Τα οφείλουμε όλα σε εσάς και στην στήριξή σας στο παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε πολύ!"

Αν δεν έχετε δοκιμάσει το παιχνίδι ακόμα, διαβάστε το review μας για να πάρετε μια γεύση.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceSea of Solitude - Release Date TrailerBlaster Master Zero - Steam Announcement TrailerΕπιστροφή στα 80's κάνει το Rocket League

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα