Και άλλους πρωταγωνιστές αποκτά το "The Stand"

Είναι η μεταφορά του μυθιστορήματος του Stephen King.

Νέα πρόσωπα έρχονται στην επερχόμενη σειρά του CBS All Access, "The Stand".

Ο λόγος για τους Katherine McNamara (Arrow) και Eion Bailey (Once Upon a Time), οι οποίοι σύμφωνα με το TVLine, θα είναι οι νέες προσθήκες στο cast που μέχρι στιγμής αποτελείται από τους James Marsden, Amber Heard,

Odessa Young, Henry Zaga, Jovan Adepo, Owen Teague, Brad William Henke, Nat Wolff, Alexander Skarsgård, Whoopi Goldberg και Hamish Linklater.

Η νέα δραματική μίνι σειρά του CBS All Access, "The Stand", βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, το οποίο θα ξεδιπλωθεί μέσα σε 10 επεισόδια. Το βιβλίο (και η σειρά όπως έχει επίσημα περιγραφεί) είναι η αποκαλυπτική ματιά του King ενός κόσμου που έχει αποδεκατιστεί από λοιμό και βρίσκεται εν μέσω μιας μάχης μεταξύ του καλού και του κακού. Η μοίρα της ανθρωπότητας στηρίζεται πάνω στους αδύναμους ώμους της 108χρονης Μητέρας Abagail και μιας χούφτας επιζώντων. Οι χειρότεροί τους εφιάλτες έχουν ενσωματωθεί σε έναν άνθρωπο με θανατηφόρο χαμόγελο και αδιήγητες δυνάμεις: του Randall Flagg, γνωστού και ως Dark Man.

Η McNamara θα ενσαρκώσει την Julie Lawry, μια κοπέλα που αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι της και πέφτει στα χέρια του Lloyd (Wolff). Ο Bailey θα παίξει τον Teddy Weizak, έναν επιζών της γρίπης που έχει πλήξει τον κόσμο και μέλος της ομάδας του Harold (Teague) και ο Linklater θα γίνει ο Dr. Ellis, ένας στρατηγός που ονειρεύεται να γίνει ο ήρωας και να σώσει τον κόσμο από την γρίπη.

Οι Katherine McNamara και Eion Bailey

Οι Josh Boone και Ben Cavell θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί και σεναριογράφοι με τον Boone να βρίσκεται και στη σκηνοθετική καρέκλα. O King θα γράψει ένα διαφορετικό τέλος και θα φέρει τη συνέχεια του μυθιστορήματος. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στο Βανκούβερ, αλλά άγνωστη παραμένει προς το παρόν η ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Οι Roy Lee, Jimmy Miller και Richard P. Rubinstein θα φέρουν χρέη εκτελεστικών παραγωγών, μαζί με τους Will Weiske και Miri Yoon ως συν-εκτελεστικών παραγωγών και τον Owen King, γιο του Stephen, σε ρόλο παραγωγού.

Το ομότιτλο μυθιστόρημα κυκλοφόρησε αρχικά το 1978 και προτάθηκε για Καλύτερο Μυθιστόρημα της κατηγορίας Φαντασίας το 1979. Μεταφέρθηκε τηλεοπτικά το 1994 για το ABC και σε κόμικ μεταξύ των ετών 2008-2012 από την Marvel.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεοτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Ακυρώσεις και ανανεώσεις 2019 O Brendan Gleeson θα γίνει ο Donald Trump σε νέα σειρά Πράσινο φως πήρε το πιλοτικό επεισόδιο των Sylvester Stallone και Dolph Lundgren

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα