To Monster Hunter World θα έχει Dynamic Difficulty, ακόμη και χωρίς το Iceborn Expansion

Επιτέλους τα Two-player hunting parties θα είναι εφικτά!

Κατά τη διάρκεια του Monster Hunter World: Iceborne developer showcase της Capcom στην E3, μάθαμε για αρκετά νέα χαρακτηριστικά, όπως το minigame του Steamworks, μια view mode camera και, το σημαντικότερο, δυναμικές

ρυθμίσεις δυσκολίας. Αυτό το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό για τη σειρά Monster Hunter θα προστεθεί στο βασικό Monster Hunter World, χωρίς να απαιτείται το expansion του Iceborne.

Αυτή η νέα δυναμική ρύθμιση δυσκολίας περιλαμβάνει δύο ολοκαίνουργιες λειτουργίες. Για πρώτη φορά, εισάγεται ένα τρίτο setting δυσκολίας για 2-player hunting. Όχι μόνο αυτό, αλλά τώρα αν οι παίκτες εγκαταλείψουν ή αποσυνδεθούν κατά τη διάρκεια ενός hunt, το Monster Hunter World θα κατεβάσει αυτόματα τη δυσκολία στο κατάλληλο επίπεδο. Παρόλο που τα 3-player parties εξακολουθούν να είναι κολλημένα στην ευρύτερη κατηγορία δυσκολιας multiplayer, και τα Palico σας δεν θα κάνουν respawn, είναι σπουδαία νέα.

Ακόμα καλύτερα, αυτή η κλιμάκωση δυσκολιών θα λειτουργήσει για το σύνολο του Monster Hunter World, συμπεριλαμβανομένων παλαιών και νέων αποστολών, και δεν θα απαιτήσει την επέκταση του Iceborne για να λειτουργήσει. Στο βασικό Monster Hunter World, υπάρχουν μόνο δύο δυσκολίες: single player και multiplayer, και όταν μια αποστολή ξεκινούσε ως multiplayer ή δυσκολία της παρέμενε σε αυτό το επίπεδο ακόμη και αν κάποια άτομα έφευγαν πριν το τέλος της.

Δεν υπάρχουν νέα σχετικά με το πότε θα προστεθεί αυτή η κλίμακα δυσκολίας, αλλά θα λειτουργήσει κατά τη διάρκεια του Monster Hunter World: Iceborne free beta, ξεκινώντας μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο. Και όχι, δεν χρειάζεται να διαθέτετε το Monster Hunter: World για να παίξετε το Iceborne beta. Δείτε περισσότερα features που μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια του beta στο PlayStation Blog.

Το Monster Hunter World: Iceborne κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου στο PS4 και το Xbox One και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτόν τον χειμώνα για PC. Έως τότε μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα γνωρίζουμε για το Iceborne.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN Greece New Monsters in Monster Hunter World: Iceborne Ε3 2019: Θα δούμε δωρεάν DLC στο Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 μετά την κυκλοφορία του Gears 5 E3 Trailer Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα