To Jurassic World με δική του σειρά στο Netflix

Τώρα και σε κινούμενα σχέδια...

Το Netflix ανακοίνωσε μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων εμπνευσμένη από το "Jurassic World" σε παραγωγή Dreamworks Animation.

Το "Jurassic World: Camp Cretaceous" θα διαδραματίζεται την περίοδο της πρώτης ταινίας της νέας τριλογίας, που κυκλοφόρησε το 2015. Εκτελεστικούς παραγωγούς έχει τους Steven Spielberg,

Frank Marshall, Colin Trevorrow, Scott Kreamer and Lane Lueras.

Το "Camp Cretaceous" θα ακολουθεί μια ομάδα έξι εφήβων που έχουν ξεμείνει στο κατεστραμμένο νησί Isla Nublar μετά τον πανικό που έγινε στην ταινία. Οι έξι τους θα πρέπει να αφήσουν ότι τους χωρίζει στην άκρη και να εξελιχθούν από ξένους σε οικογένεια ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Show runners της σειράς είναι οι Scott Kreamer και Lane Lueras, γνωστοί από τα 'Pinky Malinky' και "Kung Fu Panda: The Paws of Destiny" αντίστοιχα. Το show θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.


IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixNetflix || Ιούνιος 2019 (Trailer)Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα