To HBO θα φιλοξενήσει τη σειρά "His Dark Materials"

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

To "His Dark Materials", η τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία φαντασίας του Philip Pullman, δεν θα είναι μόνο βρετανικής παραγωγής, καθώς το HBO θα είναι παραγωγός και διανομέας του project.

Σύμφωνα με το Deadline, το HBO θα συνεργαστεί με τα BBC, Bad Wolf

και New Line Cinema στην παραγωγή της σειράς, η οποία έχει κλείσει συμφωνία για δύο σεζόν των οχτώ επεισοδίων. Αν και το BBC κατέχει τα δικαιώματα διανομής της σειράς για το Ηνωμένο Βασίλειο, το HBO απέκτησε τα παγκόσμια δικαιώματα.

Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα στην Ουαλία, και φήμες τη θέλουν να είναι η ακριβότερη παραγωγή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Dafne Keen ως Lyra, που γνωρίσαμε ως X-23 στο "Logan", James McAvoy ως Lord Asriel, ο πατέρας της Lyra, Ruth Wilson ως Marisa Coulter, η πρώην ερωμένη του Asriel, και Lin-Manuel Miranda ως η περιπετειώδης Lee Scoresby. Άλλες προσθήκες στο cast είναι οι Clarke Peters, Ariyon Bakare, Anne-Marie Duff, Will Keen κ.α.

Ο Tom Hooper θα είναι ο σκηνοθέτης της σειράς και ο Jack Thorne ο σεναριογράφος. Η τριλογία βιβλίων αποτελείται από τα "Northern Lights/The Golden Compass", "The Subtle Knife" και "The Amber Spyglass". Το πρώτο μυθιστόρημα είχε αποκτήσει κινηματογραφική μεταφορά το 2006 και πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων οι Daniel Graig και Eva Green.

Η τηλεοπτική μεταφορά ανακοινώθηκε το 2015, αλλά οι προετοιμασίες της άργησαν παραπάνω από το κανονικό. Μάθαμε ότι ο συγγραφέας ετοιμάζει και δεύτερη τριλογία βιβλίων.

Το HBO είναι απασχολημένο τον τελευταίο καιρό, ανακοίνωσε την σειρά "Watchmen" του Damon Lindelof και πέντε πιθανά spinoff για το "Game of Thrones". Το πράσινο φως έδωσε και για την ταινία "Deadwood".

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα