To God of War ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα

10 εκατομμύρια αντίτυπα σε ένα χρόνο.

Το God of War έχει φτάσει σε ένα τεράστιο ορόσημο, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες από τότε που κυκλοφόρησε στο PlayStation 4 τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

H ειδήση αυτη αποκαλύφθηκε από τον πρόεδρο της Sony Interactive Entertainment και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Jim Ryan,

κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του στην IR Day 2019 της Sony και ενώ δεν διαθέτουμε ακριβή αριθμό, γνωρίζουμε ότι κάνει παρέα με άλλα αποκλειστικά του PS4 όπως το Uncharted 4: A Thief's End, The Last of Us: Remastered, και το Horizon: Zero Dawn που έχουν επίσεις ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια μονάδες.

Το God of War, αναπτύχθηκε από το Santa Monica Studio και η ομάδα κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ, God of War - Raising Kratos, με βάση ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής του παιχνιδιού.

Όλα αυτά τα PlayStation 4 exclusives βοήθησαν τη Sony να διατηρήσει το προβάδισμα πωλήσεων αυτής της γενιάς, καθώς οι πωλήσεις PS4 ξεπέρασαν τα 91,6 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως στις αρχές του έτους.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει θα παίζει WoW ή Eve Online.

IGN GreeceΠοια παιχνίδια πιστεύουμε μπορεί ήδη να βρίσκονται υπό ανάπτυξη για το PS5Γιατί δεν θα γίνουν τα DLC που πρότεινε ο director του God of WarPAX West 2018: To Smallville με το Persona 5 θα συνδύαζε ο Cory Barlog για ένα παιχνίδι Superman

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα