To Death and re;Quest έρχεται στο Steam

Συνδεθείτε στον κόσμο του World's Odyssey από το... PC σας.

Η Idea Factory ανακοίνωσε ότι μέσα στην άνοιξη θα δούμε το Death and re;Quest και στα PC.

H PC έκδοση του JRPG των Idea Factory και Compile Heart

θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της ιαπωνικής έκδοσης του παιχνιδιού. Επιπροσθέτως θα περιλαμβάνει όλα τα δωρεάν και επί πληρωμή DLC της PS4 έκδοσης του Death and re;Quest, πλην του Bonus Weapon DLC.

Όλο το DLC περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο με το λανσάρισμα του Death and re;Quest στο Steam, με εξαίρεση το Swimsuit Bundle DLC που θα διατεθεί στις 4 Ιουνίου. Επιπροσθέτως, η Steam έκδοση θα περιλαμβάνει ιαπωνικούς και κινεζικούς υπότιτλους.

Το Death and re;Quest μας άφησε θετικές εντυπώσεις στο PS4, καθώς το βαθμολογήσαμε με 7.6 βγάζοντας την εξής ετυμηγορία:

“Συνολικά, το Death end re;Quest κάνει πολύ καλή δουλειά στην παρουσίαση μιας σκοτεινής και έντονα δραματικής ιστορίας που κινείται στα όρια του θρίλερ. Το combat system είναι τόσο πρωτότυπο όσο και θεματικά κατάλληλο, με μεγάλο βάθος και δυνατότητα για έξυπνες στρατηγικές αποφάσεις. Πέρα από τον ανέμπνευστο σχεδιασμό, η μίξη δυο διαφορετικών genres λειτουργεί ίσως καλύτερα στην θεωρία παρά στην πράξη, με κάποιες άκομψες μεταβάσεις και ιδιόμορφο pacing, που ίσως κουράσει κατά καιρούς. Παρά όμως τα μελανά του σημεία, έχουμε σίγουρα να κάνουμε με ένα ενδιαφέρον τίτλο, που έχει την δυνατότητα να σας κρατήσει συναισθηματικά και νοητικά απορροφημένους μέχρι το τέλος. “ Διαβάστε το review του Death and re;Quest

Το Death and re;Quest θα κυκλοφορήσει στα PC την άνοιξη του 2019.

IGN GreeceΑυτός ο Twitter λογαριασμός σου λέει αν μπορείς να χαϊδέψεις σκυλιά στα videogamesΗ Valve απολύει 14 άτομα συμπεριλαμβανομένου του Richard GarfieldΗ ΕΑ δεν θα έχει συνέντευξη τύπου στην Ε3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα