To Death Stranding αποκαλύπτει cameo που δεν υλοποιήθηκε

Πολύ κρίμα.

O Cliff Bleszinski, δημιουργός του Gears Of War, φαίνεται να είχε πρόταση από τον Hideo Kojima, για cameo στο Death Stranding, αλλά αρνήθηκε.

Μέσω του λογαριασμού του Bleszinksi στο Twitter, πληροφορηθήκαμε ότι ο Hideo Kojima του ζήτησε να περάσει για σκανάρισμα, όταν βρισκόταν στην Ιαπωνία,

αλλά αυτός αρνήθηκε, καθώς βρισκόταν στην φάση που κρατούσε χαμηλό προφίλ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι μετάνιωσε γι'αυτήν του την απόφαση.

He asked me to come get scanned when I was in Japan but it was as BKP was nearly over and I was starting my "lay low" phase and opted out. Kinda regret it.

— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) October 24, 2019

Με πρωταγωνιστή τον Norman Reedus, το Death Stranding φιλοξενεί μια αρμάδα από δημόσια πρόσωπα, όπως τον Geoff Keighley και τον Conan O'Brien.

Πριν φύγετε, μάθετε για τον χώρο που θα πιάσει το παιχνίδι στο PS4 σας και για τα σχόλια που έκανε ο Mikkelsen για τον Hideo Kojima.

Το Death Stranding κυκλοφορεί στις 8 Νοεμβρίου, στο Playstation 4 και μπορείτε να το κάνετε pre-order μέσω του Console Club.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε το Death Stranding για PCO George Miller μιλάει για τον Kojima και το Death StrandingΕμφάνιση στο "Death Stranding" θα κάνει ο Conan O'Brien

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα