O Ninja αποκαλύπτει την πιο ντροπιαστική του στιγμή

Και δεν ήταν καν on stream.

Ο Tyler "Ninja" Blevins, ένα δημόσιο και πολύ δημοφιλές πρόσωπο, "εκθέτει" τον εαυτό του στον κόσμο σχεδόν καθημερινά και όπως είναι φυσικό, υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος με πολύ άβολες καταστάσεις και μάλιστα ζωντανά.

Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε το Comicbook, η πιο άβολη στιγμή του Ninja δεν συνέβη κατά τη διάρκεια του stream, αλλά στο πρωτοχρονιάτικο

event στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Καθώς φαίνεται λοιπόν, η παραγωγή του ζήτησε να κάνει το "floss dance", με στόχο να ακολουθήσουν και οι παρευρισκόμενοι. Εφόσον το κατάφερναν, η ενέργεια αυτή θα αποτελούσε ρεκόρ, για τους περισσότερους ανθρώπους που έκαναν ταυτόχρονα τον εν λόγω χορό.

Ο Ninja στην αρχή είχε τις αμφιβολίες του, αλλά ο παραγωγός εν τέλει τον έπεισε να το κάνει και τα αποτελέσματα δεν ήταν διόλου θετικά. "Το floss μου στην Νέα Υόρκη; Το έκαναν εκατομμύρια, απλώς δεν μπορούσατε να τους δείτε γιατί ήταν πίσω," είπε ο Ninja αστειευόμενος.

Όπως καταλαβαίνετε ελάχιστοι ήταν αυτοί που συμμετείχαν και ο γνωστός streamer, αντικρίζοντας το θέαμα, άρχισε να ιδρώνει και φυσικά καταλήφθηκε από συναισθήματα ντροπής.

Βέβαια, προκειμένου να προλάβει τα memes προς το πρόσωπό του, έσπευσε να τρολάρει πρώτος τον εαυτό του για την αποτυχημένη αυτή προσπάθεια.

Πριν φύγετε, διαβάστε για την μετακόμιση του Ninja στο Mixer,το ρεκόρ που έσπασε στο πρώτο του stream εκεί, καθώς και την πτώση που δέχθηκε στους viewers λίγο καιρό αργότερα.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece10 λεπτά "The Witcher 3" στο Nintendo SwitchTα πρώτα 19 λεπτά του gameplay του Erica - Gamescom 2019Final Fantasy VIII Remastered - Release Date Reveal Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα