To Cyberpunk 2077 θα έχει μόνο ένα Game Over Screen

Διαλύστε τα όλα με την ησυχία σας.

Το μοναδικό Game Over Screen που θα δείτε στο Cyberpunk 2077, θα είναι όταν ψοφήσετε. Όσο μεγάλο και αν είναι το χάλι που έχετε δημιουργήσει, πάντα θα υπάρχει τρόπος να συνεχίσετε δίχως να χρειαστεί να ξεκινήσετε από κάποιο checkpoint. Εφόσον δεν πεθάνετε φυσικά.

Σύμφωνα με τον Philipp Webber, designer της CD Projekt Red, ο οποίος μίλησε στο GameStar, η ομάδα ανάπτυξης

προσπάθησε να απαντήσει σε μία και μόνο ερώτηση όσο σχεδίαζε το παιχνίδι: "Ποιο είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας πάικτης;". Έχοντας λοιπόν αυτή τη βαθυστόχαστη φιλοσοφία στο μυαλό, τα quests σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να επιτρέψουν όλων των ειδών τις συμπεριφορές, βεβαιώνοντας έτσι ότι οι παίκτες δεν θα απογοητευτούν από αυτό δοκιμάζοντας οτιδήποτε τους κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι.

Για παράδειγμα, έστω ότι προστατεύετε έναν πολύ σημαντικό πελάτη. Τίποτα δεν σας εμποδίζει από το να πάτε να πάρετε ένα burger. Σε περίπτωση τώρα που ο πελάτης πεθάνει ενώ εσείς απολαμβάνετε το μπιφτεκόψωμο σας, το παιχνίδι συνεχίζεται. Επειδή αποτύχατε σε μία δουλειά, δεν σημαίνει ότι αποτύχατε και στο παιχνίδι.

Το Cyberpunk 2077 θα βρίσκεται στη φετινή Ε3, με την εταιρεία να υποστηρίζει ότι αυτή θα είναι η πιο σημαντική Ε3 στην ιστορία της. Σε άλλες δηλώσεις της, η CD Projekt Red είπε ότι μέχρι το 2021 θα έχει κυκλοφορήσει δύο ακόμη παιχνίδια.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΤο Cyberpunk 2077 θα βρίσκεται στην E3 2019Υψηλοί στόχοι για το Cyberpunk 2077 από τους developersH Bandai Namco θα διανείμει το Cyberpunk 2077 στην Ευρώπη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα