To Borderlands 3 θα υποστηρίζει Cross-Play

Όχι όμως από την αρχή.

Η Gearbox ετοιμάζει ειδικό event για το Borderlands 3, το οποίο ονομάζεται "Celebration of Togetherness" και θα λάβει χώρα σε λίγες ώρες από τώρα.

Όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει την ύπαρξη cross-play στον επερχόμενο τίτλο της. Όμως ο ίδιος ο CEO τόνισε πως το συγκεκριμένο

event δεν έχει καμία σχέση με το cross-play, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τελικά θα έρθει στο παιχνίδι, κάποια στιγμή μετά την κυκλοφορία του.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter ανακοίνωσε το "Celebration of Togetherness", event το οποίο πολλοί θεώρησαν ότι σχετίζεται με την αποκάλυψη του cross-play. Ο Pitchford όμως φρόντισε να το διαψεύσει χθες λέγοντας ότι: "Μερικοί ίσως πιστεύουν ότι το αυριανό event έχει σχέση με το cross-play. Η αυριανή αποκάλυψη, αν και φοβερή, δεν θα έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο θέμα".

Ο Pitchford πάντως δήλωσε ότι η Gearbox είναι δεσμευμένη να φέρει το cross-play, όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά αυτό θα γίνει μετά την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Διάφοροι τίτλοι όπως το Fortnite, το Minecraft και το Rocket League υποστηρίζουν ήδη crοss-play, όμως η υλοποίηση του δεν ήταν κάτι εύκολο. Η Sony για μεγάλο διάστημα μπόκαρε το cross-play σε μεγάλα παιχνίδια εξαιτίας κινδύνων που είχαν σχέση με την ασφάλεια.

Τελικά η εταιρεία άρχισε να υποχωρεί, όμως αρκετοί developers δηλώνουν πως η εταιρεία, παρά τις δημόσιες δηλώσεις, δεν έχει αλλάξει και πολλά στην πολιτική της περί cross-play.

Το Borderlands 3 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου 2019 σε Xbox One, PlayStation 4, και σε PC ως exclusive του Epic Store.

IGN Greece Το Battleborn βοήθησε τη Gearbox να βελτιώσει το Borderlands 3 Borderlands 3: Ετοιμοθάνατος fan θα δώσει το όνομα του σε ένα όπλο του παιχνιδιού Καρκινοπαθής fan του Borderlands 3 ίσως παίξει το παιχνίδι πολύ πριν την κυκλοφορία του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα