To Borderlands 3 θα έχει Fast Travel κι ένα σωρό από Easter Eggs

“Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία του franchise."

Το IGN είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον creative director, Paul Sage, σχετικά με το πώς το fast travel θα βοηθήσει στην μετακίνηση των παικτών μεταξύ των πλανητών, στο μεγαλύτερο μέχρι στιγμής τίτλο Borderlands.

Στο Borderlands 3,

οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά το σκάφος τους (Sanctuary 3), για να ταξιδέψουν στους πλανήτες. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν συνέχεια το σκάφος για να ταξιδεύουν μεταξύ των πλανητών, αλλά θα μπορούν και μέσω fast travel να πηγαίνουν σε άλλα σημεία πάνω στον πλανήτη και σε άλλους πλανήτες που έχουν ήδη επισκεφτεί.

"Είναι παρόμοιο [με τα προηγούμενα παιχνίδια Borderlands], το μόνο που κοιτάξαμε ήταν το 'τι θα κάνει το fast travel πιο βολικό;' Έτσι θελήσαμε να αφαιρέσουμε αυτούς τους περιορισμούς..." είπε ο Sage.

"Μερικές φορές δεν έχει πλάκα όταν χρειάζεται να πας πίσω σε μια περιοχή όπου έχεις ανακαλύψει σχεδόν τα πάντα. Για αυτούς που νιώθουν έτσι, προσθέσαμε την δυνατότητα να ανοίγεις τον χάρτη και να κλικάρεις το ‘hey this is where I want to be right now.’ Το fast travel είναι βελτιωμένο που μπορεί πλέον να το κάνεις μέσω του υπό-μενού, μπορείς να πας στο hub σου οποιαδήποτε στιγμή μόλις ανοίξεις το Sanctuary."

Σε ερώτηση σχετικά με το συνολικό μέγεθος του Borderlands 3, ο Sage δεν έκανε κάποια σύγκριση με τους προηγούμενους τίτλους, λέγοντας "Έχουμε μία πολύ διαφορετική δομή, μπορούμε να επισκεφτούμε διαφορετικούς πλανήτες, μπορούμε να πάμε στο σκάφος μας..."

Επιπλέον τόνισε πως στο Borderlands 3 δεν μεγάλωσε μόνο το μέγεθος, αλλά και η ποικιλία από περιβάλλοντα μέσα στο παιχνίδι.

"Ένας από τους λόγους που είμαστε ο μεγαλύτερος τίτλος αυτού του franchise είναι το καθαρά εικαστικό [από θέμα assets] κομμάτι – τα περιβάλλοντα, το μέγεθος του χάρτη, τα action skills του παίκτη – όλα αυτά εξαπλώνονται σε όλο το παιχνίδι. Αν κάποιος πρέπει να κρατήσει κάτι από αυτό, θα έλεγα πως τα ποικίλα περιβάλλοντα και τα ποικίλα πράγματα που θα βρείτε είναι σούπερ ευρεία."

Σκεπτόμενοι το γεμάτο Easter Eggs, Borderlands 2 της Gearbox, ρωτήσαμε τον Sage σχετικά με την ύπαρξή τους στο Borderlands 3.

"Θα είναι γεμάτο με Easter Eggs," είπε ο Sage. "Το αστείο με τα Easter eggs, είναι ότι θυμίζουν το Fight Club. Δεν μπορείς να μιλήσεις για το Fight Club. Δεν μπορείς να μιλήσεις για τα Easter eggs αλλιώς δεν θα είναι Easter eggs. Αλλά υπάρχει ένας σωρός. Ανυπομονώ να ξεκινήσει ο κόσμος να τα ανακαλύπτει."

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece 50 πράγματα που μάθαμε για το Borderlands 3 Borderlands 3 Gameplay: Βίντεο με τα νέα χαρακτηριστικά, το loot system και πολλά ακόμα Το Borderlands 3 θα έχει Loot και Level Scaling

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα