To Avengers: Endgame κάνει πρεμιέρα ξεπερνώντας με ευκολία το $1δις

Πάνω από $1 δις σε πέντε μέρες.

To "Avengers: Endgame" δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα το box office του, κάνοντας πρεμιέρα με $350 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και $859 εκατομμύρια παγκοσμίως, χτυπώντας έτσι $1,2 δις σε πέντε μέρες.

Όπως αποκάλυψε η Disney, το "Endgame" έβγαλε

στον μισό χρόνο του "Avengers: Infinity War", το οποίο είχε χρειαστεί πέρυσι 11 ημέρες για να καταφέρει το ίδιο. Σκεπτόμενοι ότι το "Infinity War" κατάφερε ξεπεράσει τα $2 δις και να φτάσει στην 4η θέση του παγκόσμιου box office σε έσοδα αναμένεται ότι το "Endgame" θα χτυπήσει την τριάδα σίγουρα (Avatar, Titanic, Star Wars: The Force Awakens).

“Από την αρχή με το Iron Man, αυτό που θέλαμε ήταν να πούμε ιστορίες που θα έφερναν εν ζωή αυτούς τους χαρακτήρες στην μεγάλη οθόνη όπως τους είχαμε ζήσει εμείς στα κόμικς", είπε ο Kevin Feige, πρόεδρος της Marvel Studios. "Ότι είχαμε τόσες πολλές επιτυχίες σε αυτό ταξίδι, που οδήγησε στο Avengers: Endgame οφείλεται κυρίως στους fans παγκοσμίως που μας υποστήριξαν καθ' όλη την διάρκεια του. Οι σκηνοθέτες μας, Anthony και Joe Russo, οι σεναριογράφοι μας, Christopher Markus και Stephen McFeely, πραγματικά τα κατάφεραν με αυτό και είμαι επίσης απίστευτα ευγνώμων για το cast μας και τους υπόλοιπου δημιουργούς του MCU κι όλους όσους δούλεψαν ώστε να γίνουν αυτές οι ταινίες όσο καλύτερες γινόταν, συμπεριλαμβανομένων τις απίστευτες ομάδες των Marvel Studios και Disney. Και φυσικά, χωρίς τον Stan Lee και τον Jack Kirby, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό".

IGN Greece Παίζοντας στο Google με τον Thanos Κανένα πλάνο για νέα Marvel ταινία μετά τους Avengers δεν έχουν τα αδέρφια Russo Avengers: Endgame - Ρεκόρ πρεμιέρας και στην Ελλάδα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα